Arama sonuçları: *

1. MasterChief

Çözüldü✓ ASUS BİLEŞENLİ SİSTEM Mİ DAHA İYİ MSI `MI ? (MALZEME KALİTESİ) DAHİL ?

Aklımda bu ikisi var diğer markaları eklememem neden canını sıktı ?
  2. MasterChief

Hocam bahsettiğiniz markayı çok nadir duymuşumdur her zaman Asus tercihim oldu MSI nazaran Asus bileşenleri kalite görsel ve estetik olarak bana daha iyi gözükmüştür
  3. MasterChief

Şahsen asus bileşenli sistemim olmasına rağmen bu konuda hep soru işareti olmuştur kafamda bileşen parça kalitesi, ve parça ömrü (kullanıma göre değişebilir) ama ASUS mu MSI mı sizce
  4. MasterChief

8GB VRAM'in 2025'te yetersiz oluşu

h hocam konudan alakasız ama yorumunuzun altına sistem bilgileriniz yazıyor nereden nasıl yapılıyor bu
  5. MasterChief

Sinerji hazır sistem bilgisayar yardım

her masa da varsın hocam hahah :D
  6. MasterChief

Sinerji hazır sistem bilgisayar yardım

İNCE HESAP DA bu akşam gaming gecesi olacak 22:00 da her cuma günü olur istersen bekle ve oraya bir göz at öneririm
  7. MasterChief

Çözüldü✓ TOPLAMIŞ OLDUĞUM SİSTEM HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZ

Tamamdır hocam bilgilendirmeniz için teşekkür ediyorum :)
  8. MasterChief

Hocam cidden çok iyi bunun ortada birleşme kısmında ekranlı olanından da var sizce o da görünüm olarak daha iyi durmaz mı ben öyle düşünüyorum
  9. MasterChief

Cool master kasa hiç kullanmadım ama bu da görünüm olarak aşırı güzel tabi teknik olarak bileşenlerin montajı ve sonrasında görünüm olarak uyumlu olur mu bilemem 1770880953 Teşekkür ederim bakacağım onlara da :)
  10. MasterChief

Öncesinde bir arkadaş da RAM konusun da önerdiğiniz gibi önerdi yüksek ihtimal öyle yapacağım bilgi alındıı 1770880771 hocam belirttiğniz kasa beyaz ben beyaz almam ne yazıkki ama siyahı gerçekten güzel ona da baktım kasa konusunda ciddi aradayım inş seçeceğiz birini
  11. MasterChief

hocam bahsettiğiniz kasa bu mu
  12. MasterChief

Hocam görsel ile ifade etmek istedim bende bu hastalık oldu 😅 yani 4 servis topladım ama 5 serisi için hep bir istek oldu içimde araba ev iş fatura vs dışında para harcadığım tek nokta bu kimis arabay 1770879995 klavye yanlış yazmış düzeltiyorum hocam kısaca bu hastalık oldu bende
  13. MasterChief

Hcoam B850 Düşüdüm ama mevcut şuan seçmiş olduğum anakart bütçem de ağırlık yapmamasından ötürü ve bütçemde fazlalık olduğu için seçtim tabi öneriniz de seçenekler arasında ama bu anakart ile devam etmeyi düşünüyorum yine de teşekkür ederim
  14. MasterChief

Oyun için kullanacağım hocam beyaz almayacağım güncel 4090 DDR5 sistemimi satıp üzerine para ekleyip bunu alacağım inş 1770878352 Anakart bunu düşündüm dar boğaz yapmaması için bellek fikriniz için teşekkür ederim monitör olarak da (LG ULTRAGEAR 39 - 240 HZ ) monitörüm var o konuda sıkıntı...
  15. MasterChief

eleştirinizi anlamadım hocam stabil direk böyle yorumlamanız saçma, forumda bir kitle var üst sistem toplayan biri çıkar veya pahalı bir sistem toplamış ve bileşenleri paylaşıp, fikir veya öneri isteyen bir kimse olsun konu dışı fix eleştiri ve dalga konusu olur bu kitle olduğu sürece alıcı...
  16. MasterChief

Hocam almayacağım sistemi hiç paylaşmadım ilk defa böyle yüklü alışveriş yapıcam ki iyileri sizin olsun kendi bilgi birikimim başka, bileşenlerin uyumlu olması için atıyorum konu dışı eleştirinizi anlamasam da eyvallah 1770877418 h Hocam şu forumun bir takım kitlesi var inanın anlamış değilim...
  17. MasterChief

Şimdilik bileşenler bu şekilde kasa için yazılımı sağlam linsans dan alacağım ekstra fan eklenecek + ekran kartı tutucu ve birkaç aksesuar var onlar konu dışı, öneriniz varsa açığım bütçe esnetilebilir
  18. MasterChief

HIZLI KURYE GİBİ BİRŞEY VAR MI ACİL KARGO

Beylikdüzü’n den Arnavutköy’e bir Eşya gitmesi ufak ve götürmesi için acil kurye gibii bir uygulama var mı
  19. MasterChief

Öneri Ryzen 7 9800X3D İçin Anakart Önerisi

MSI B850 Tomahawk WİFİ en iyi F/P ama - bir tık daha pahalı ASUS ROG STRIX B850-F-WİFİ biraz daha pahalı ama en iyi bellek uyumu ve en stabil BIOS - uzun yıllar değişmem diyorsan tabi
Geri