Arama sonuçları: *

1. MasterChief

250’Lik Motor Almak İstiyorum Yardım

Hocam araştırdım fiyatları gerçekten çok uygun benim boyum uzun motor altında sırıtır mı acaba boy 1.90 1780693556 Doğrudur hocam bu konularda hiç bilgim olmadığı için yorumunuz benim için değerli ikinci el sıkıntı çıkarmayacak başlangıç etap rks250 100-150 arası güzel motorlar var
  2. MasterChief

Hocam önermiş olduğunuz motorları ilk etap için bana ağır gelebilir almazsan alınır ama bunlar her halükarda yeni başlayan biri için başlangıç paketi olarak sayılır mı bilmiyorum direk A ehliyeti alacağım ve NK250 De aklımda ama HONDA CL250 içim daha çok ısınıyor dürüst olmak gerekirse
  3. MasterChief

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam kafama takılan bir şey olursa tekrardan buraya yazarım 🙏🏻
  4. MasterChief

Hocam ben illa HONDA CL250 alıcam demiyorum şimdi ikiniz de farklı yorumlar yapıyorsunuz benim de ister istemez kafam karışıyor arada kalıyorum emin olmak için soruyorum yanlış anlamayın lütfen
  5. MasterChief

Hocam sakin sen şimdi CL250 alınır mı yoksa alınmaz mı diyorsun
  6. MasterChief

Anladım hocam sizden öğrendim bunu ikinci el fiyatlara baktığım zaman 200.000 TL bandında değişkenlik gösteriyor alırsam muhtemelen beş ay veya altı ay kullanıp satarım belki fiyatının biraz aşağısında satarım belki de satmam orası meçhul ama sıkıntı bulursam temiz kullandıktan sonra problem çıkmaz
  7. MasterChief

Yani siz CL250 Alınmaz mı diyorsunuz hocam ?
  8. MasterChief

Yorumunuz şimdi düştü çok teşekkür ederim hocam zaten Honda‘nın motorlarında pek sorun çıktığını düşünmüyorum tabii modele göre değişkenlik gösteripebilir ama bahsetmiş olduğumuz bu model almak konusunda içime sinen bir motor yüksek ihtimalle ilk bunu alacağım
  9. MasterChief

Hocam vites geçişi örneğiniz den anladım 😅😅 ve Honda CL250 daha mantıklı o halde siz ne düşünüyorsunuz
  10. MasterChief

Mt25 benim için üst bir seviye hocam Başlangıç için NK250 veya HONDA CL250 arasındayım ama kararsızım
  11. MasterChief

Hocam çok teşekkür ederim beni fazlasıyla bilgilendirdiniz yukarıda belirttiğim gibi HONDA CL250 başlangıç olarak da düşündüm yakında da sürdüm uzun ve boyuma uygun motor başlangıç olarak kenardan kenardan sürmelik
  12. MasterChief

Doğru diyorsunuz hocam teşekkürler bilgilendirme için ikince el fiyatları çok uygun mantıklısı ikinci el almak umarım aldıktan sorma satma konusun da sıkıntı çekmem alıcı piyasasını bilmiyorum
  13. MasterChief

Teşekkür ederim hocam benim boyum biraz uzun bir 90 boyundayım motor altımda ufak kalır mı acaba 1780691611 Hocam ikinci el alıyorsunuz ama sıfır almak bir süre kullandıktan sonra satmak sizce mantıklı değil mi ? 1780691724 Bu fiyat sizce normal mi hocam 0
  14. MasterChief

Hocam 450 olanından almam zaten normalde motor kullanıyorum ama çok aktif değil o yüzden 250 olandan 0 almak daha mantıklı olur dedim alıştıra alıştıra kullanırım ilerleyen zamanlarda da yükseltirim diye düşündüm 1780691517 Hocam sizin öneriniz nedir peki NK serisi alınmaz çöp diyorlar kimisi...
  15. MasterChief

Ve sıfır alma niyetim var hocam
  16. MasterChief

Hocam teşekkür ederim yorumunuz için 450NK baktım piyasanın yabancısıyım öğrenmeye çalışıyorum
  17. MasterChief

Görseldeki motor sizce alınır mı kronik sorunlarının olduğu söyleniyor şuan 200.000 bandın da onun dışında aklımda (Honda CL250 de ) var ama öneriniz varsa açığım bütçe 250.000
  18. MasterChief

Çözüldü✓ RTX 4060li Sistem 25k alinir mi?

Çok iyi al geç derim
  19. MasterChief

LG 24” UltraGear 24GS65F-B pembe görüntü bozuklukları sorunu

Kontrol panelinde yokse geçmiş olsun hocam..
  20. MasterChief

LG 24” UltraGear 24GS65F-B pembe görüntü bozuklukları sorunu

Monitörün kendi kontrol panelin de ayarlar kısmında görüntü temizleme özelliği var mı ? ki olması gerekiyor diye biliyorum görüntü temizleme özelliği varsa (AKTİF) et otomatik temizleme yapar sonrasın da sonuca bakalım 1773845719 Bnede LG ULTRAGEAR 39 - 240 Oled var ilk aldığım da açtıktan...
Geri