Arama sonuçları: *

1. B

PC KENDİLİĞİNDEN KAPANIYOR

evet windows ayarlarında agresif diye bir şey var 1-2 ayar daha yaptım şuan yarım saattlik oynama ile 75 görtdüm maks
  2. B

ekran kartı 73-74 ama işlemci 90 üstü hep pubgdeyken birkaç windows ayarı yaptım şuan 60-70 lerde dolaşıyor
  3. B

sadece pubgdeyken kaapnıyor onu farkettim pubg oynamaya başladığımdan beri yapıyor
  4. B

sorunu psu kaynaklı olup olmadığını nereden anlayabilirim
  5. B

yani pc daha yeni 2 -3 ay bile olmadı ben enden ekstra bir masrafa gireyim ki itopyanın bu işi halletmesi gerekşiyor aga madem sorun var bunlarda satmasın ürünlerini
  6. B

hiçbirşey yapmadım garantiden geldikten format vs her şey sıfır geldi dokunmadım bile sadece şuan afterburnerı indirdim acaba ekran akrtı fazla mı ısınıyor da kendinin korumak için kapatıyor dedim yok oyuına bile sokmuyor .
  7. B

Daha önce pc yi hazır sistem olarak itopyadan almıştım ve pc kendi kendine kapanmöaya başladı 1 hafta sonra garantiye yolladım statik elektrik vs vs var dediler boşalttık dedielr şuan aynı sorunlar tekrar yaşıyorum lütfen yardım edermisiniz pc neden oyuna girerken kendini kapatır sistemi...
  8. B

Çözüldü✓ Pc Güç Tuşuna Basınca Açılmıyor

Sorunu çözebildiniz mi hocam ? Aynı sorun var şuan bende klavye vs yanıyor ama power da tık yok
  9. B

PC Kapandı Açılmıyor

Dostum sorunu çözebildin mi ?
  10. B

Power tuşu çalışmıyor

Gençler itıpyadan pc aldım 2 hafta önce ulaştı elime . Geçen hafta kendi kendine kapanmaya başladı . 2 -3 gündür oyundayken kapandı . Şimdi mousepad klavye falan güç gidiyor fakat güç tuşuna basınca pc açılmıyor . Yardım edermisiniz sorun ne olabilir ? Garantiye yollasam hallederler mi
  11. B

Hangi monitör . Arasındakı 700 lira civarı farka değer mi ?

Hayır baktığım gamepower monitör de 2 k 165 hz sizin dediğiniz ıntensex40 . 3060 ti r5 5600 Rdr 2 Gta 5 Bannerlord Lol Cs Valo tarzı oyunlar yani ortaya karışık oynuyorum 1681203871 5.5 k civarı
  12. B

Hangi monitör . Arasındakı 700 lira civarı farka değer mi ?

Selam dostlar gamepower ıntense x60 vs viewsonic vX2718 modeller arasında kaldım 700 liralık bir fark var siz hangisini önerirsiniz viewsonicin parlaklık değer 250 - gamepower modelinin 400 .
Geri