Arama sonuçları: *

1. B

Sürekli mavi ekran alıyorum

Hocam kasayı açtım Psu şişmiş şuan yeni Psu almaya gidiyorum
  2. B

hocam şimdi fak ettim hata o değilmiş baya bi hata var ama önemlisi kernel power 41 galiba
  3. B

kernel pnp 410 hocam
  4. B

hocam minidump dosyasına baktım hiç bir dosya yok hızlı yanıtın için teşekkür ederim
  5. B

1 hafta önce 2.el sistem aldım 3 gündür mavi ekran verip duruyor ram bellek sorun testi yaptım bi sorun çıkmadı ekran kartı 1050 ti işlemci r5 3500x ekran kartınında ufak bi yamukluk var girişlerin olduğu yerde aynada neden oluyor bi fikri olan var mı
  6. B

Sistem tavsiyesi 20k bütçe var

Hayır değil sadece sistem
  7. B

Sistem tavsiyesi 20k bütçe var

Sa 20k bütçem var pc için bi tavsiyeniz varmı
  8. B

70k gaming laptop önerisi

70 k bütçem var laptop alıcam en az 1 tb ssd olması lazım önerileriniz nedir
  9. B

James Donkey 710 Aldım İyi Mi Yaptım Kötü Mü

knk biraz daha para koyup James Donkey 720 al çok daha iyi
  10. B

1k ya kablosuz mouse

steel series rival 3 wirelees fps türü oyunlar için iyi ama pili çok gitmiyo diye biliyorum
  11. B

Fitness için Supplement önerisi

ashwagandha kullanabilirsin
  12. B

❌İndirim Bitti! Kingston KC3000 NVMe 2TB 3500TL uygun gibi

https://www.garajonline.com.tr/netac-nv7000-nt01nv7000-2t0-e4x-2tb-7200-6800-mbs-pcie-m.2-2280-nvme-ssd-sabit-disk-2699?utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel okuma yazma hızları benzer istersen bide buna bak
  13. B

4000 TL Bütçeye Sistem Önerisi

konyadayım
  14. B

4000 TL Bütçeye Sistem Önerisi

arkadaşlar 4 k bütçem var sistem toplıcam her türlü işlemci ve ekran kartı önerisine açığım çok bi seçenek yok ama ginede siz yazın her seçeneği düşüncem (sadece valorant oynuyorum)
  15. B

Max 20k'lık Monitörlü PC önerisi

knki bence da sisten sistem gibi hazır indirimli bi sistem al yayıncıların çıkardığı herhangi bi sistem olabilir ama indirimlimi diye kontrol et tüm parçaları piyasadaki en ucuz fiyatla tek tek topla daha pahalı çıkarsa al monitörü de ayrı olarak inceleme videolarına bakarak al bence
  16. B

2.el sistem toplama öneri

tavsiye için saol
  17. B

knki uzay montaj toplıcam gine 4300 4400 gibi bi fiyat çıkıyo denkleştiremezsem daha düşük bi model alcam en kötü 1600 af filan valorant işlemci bazlı bi oyun o yüzden ekran kartını düşük tutup işlemciyi daha üst bi model alcam
  18. B

4k bütçem var valorant oynuyorum sadece, ekran kartı olarak rx 550 tarzı bi kart alcam işlemcide r5 3600 yada r5 5500 alcam ama fiyatı tam denkleştiremiyorum sistemi bayramdan sonra toplıcam benzer performanslar verir dediniz bi sistem önerisi varmı?
  19. B

b85 anakartla overclock yapılır mı?

saol
  20. B

b85 anakartla overclock yapılır mı?

dahil
Geri