Arama sonuçları: *

1. E

SSD 4 bad sector hatası oyunlarda donma yaşatır mı

Çıkardım hdd yi gözlemleyeceğim teşekkürler
  2. E

Verilerimde problem yok açıkçası ama hdd takılıydı oyun oynarken çok ani bazen donup kalıyordu alt tab atamıyordum res atmam gerekiyordu sorun bunlardan mı kaynaklıdır sizce?
  3. E

Selamlar arkadaşlar dün bir konu açtım oyunlarda anında donma ve beraberinde seslerin takılıp cızırtı gibi bir sese dönüşmesiyle alakalı bugün harddisksentinel den hdd yi tarattığımda bu sonuçları aldım 5 bozuk sektör hdd de ve sanırım daha 22 ay garantisi olan ssdye de sıçramış bu sorun hd tune...
  4. E

Oyunlarda aniden donup cızırtı sesi gibi ses gelmesi

Tamamdır çok teşekürler
  5. E

Tamamdır teste sokucam hepsini bide aygıt yöneticimde de 2 tane ünlemlş aygıt var birisi sm bus denetleyicisi diğeri bilinmeyen aygıt oda chipset sürücüsü kurulu değil sanırım donanım kimliğine baktım
  6. E

Psu mu nasıl kontrol edeceğim acaba bilginiz var mı kasayı açmam mı gerekiyor?
  7. E

Teşekkür ederim bi araştıracağım psuları
  8. E

Hayır denemedim ve sanırım bilgisayarın biosu 2015 sürümünde güncel 2018 versiyonu çıkmış en son chipset falanda var bazı sürücüler güncel değil sanırım
  9. E

Format bile attım açıkçası düzelmedi 1681179035 Sistem kilitleniyor direkt sanırım hoparlörle alakalı değil
  10. E

oyunlar ve windows ssd de kurulu cızırtı sesi kulaklıktan geliyor kasadan değil
  11. E

sadece oyunlarda oluyor onun dışında saat gibi çalışıyor açıkçası
  12. E

Arkadaşlar selamlar sistemim : İşlemci İntel i5-4690K 3.50ghz Ram 16gb Ekran kartı Nvidia geforce gtx 750ti fabrikasyon oc versiyon 240 gb ssd 500 gb hdd Oyunlarda valorant,lol gibi oyunlarda sistem nadiren aniden donuyor imleç kasıyor ve cızırtı sesine benzer bir ses geliyor alt tab atamıyorum...
Top Bottom