Arama sonuçları: *

• Users: sbk06
  • Order by date
  1. S

1500 TL KLAVYE ÖNERİSİ..!

Arkadaşlar merhaba. 1000-1500 TL bütçe ile klavye ihtiyacım var önerilerinizi rica edebilir miyim ?
  2. S

Kulaklık klavye mouse önerisi

Kardeşim önerilerin için teşekkür ederim ben bir kaç şey atıcam bununla ilgili yorum yapar mısın bilgin varsa Klavye ; ASUS TUF GAMİNG K1 VEYA LOGİTECH G213 MOUSE : STEELSERİES RİVAL 600 VEYA LOGİTECH G G502 HERO HİGH PERFORMANCE KULAKLIK : STEELSERİES ARTİCS NOVA 3 - HYPERX CLOUD II VEYA...
  3. S

Kulaklık klavye mouse önerisi

Arkadaşlar iyi akşamlar. 3000-5000 TL arası bütçem var kulaklık, klavye ve mouse önerilerine ihtiyacım var. Biliyorum herkesin zevki farklı fakat beni yeni sistem topladım monitör dahil 30bin TL'ye geldi işimi görecek ekipmanlara ihtiyacım var. SteelSeries, Logitech, ASUS, HyperX arasında gidip...
  4. S

Forumdan Tanışıp Gerçek Hayatta Buluşan Var mı?

Ankarada nerede yaşıyorsun kardeşim ekipmanlarla ilgili bir bilgin var mı ? klavye kulaklı mouse gibi ?
  5. S

Yardım KULAKLIK, KLAVYE, MOUSE ÖNERİSİ

Arkadaşlar iyi akşamlar. Ben yeni bir sistem topladım ve ekipmanlara ihtiyacım var önerebileceğiniz marka model varsa yardımcı olabilir misiniz? Herhangi bir bütçem yok fakat maksimum 3000-5000 TL arası KLAVYE KULAKLIK MOUSE dahil? Benim kendi baktığım ürünleri aşağıya bırakıyorum olumlu...
  6. S

Çözüldü✓ ASUS TUF - MSİ OPTİX - LG ULTRA GEAR ARASINDAN HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM?

Ben de biraz marka takıntısı var attığınız linkler pek bana göre değil benim paylaştığım monitörlerle ilgili bir bilginiz varsa yorumlarınız benim için çok önemli teşekkür ederim 🤲🙏🏼
  7. S

Çözüldü✓ ASUS TUF - MSİ OPTİX - LG ULTRA GEAR ARASINDAN HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM?

Arkadaşlar merhaba aşağıya linkini bıraktığım 3 adet monitör arasında kaldım yardımlarınızı ve önerilerini rica edebilir miyim? 300-4500 tl arası arası monitör öneriniz var ise onları da değerlendirmek isterim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum. 😊❤️...
Geri