Arama sonuçları: *

1. D

❌İndirim Bitti! ParaFly kredi kartı ilk başvuru 25 bin üzeri 5000 TL parafpara

arkadaşlar, hem vatan kampanyasından, hemde parafly'a ilk başvurudan kazanılan puanların son kullanma tarihi var mı acaba?
  2. D

❌İndirim Bitti! INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı 41.147TL

kod için vatan'a 2 günde 2 defa mail attım ancak hala gelen giden bir şey yok, sizde durum nasıl acaba?
  3. D

❌İndirim Bitti! INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı 41.147TL

Vatan Resident Evil Requiem kodunda stoklu yazıyor, hem dün hem bugün mail gönderim, ancak kod falan gelmedi, stok mu kalmadı acaba?
  4. D

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR 50000₺ üzeri İlk Alışverişe 5000₺ Paraf Para

Bende parafly travel'da otel konaklama olarak kullanmayı düşünüyorum.
  5. D

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR 50000₺ üzeri İlk Alışverişe 5000₺ Paraf Para

Arkadaşlar parafly karta 25 bin'e 5000 puan kampanyası hala devam ediyor, vatan'ın 50 bin'e 5000 kampanyası ile bu kampanya'yı birleştirebilir miyiz acaba, 50 bin'e 10 bin kazanmış olacağız, hic deneyen oldu mu?
  6. D

evet paraf mobil uygulamasından katıldım, kart kredi kartlarım bölümünde görünür görünmez, kampanya çıktı.
  7. D

benim kart onaylanır onaylanmaz aktif oldu, sanal kart oluşturdum, amazon'dan ekran kartı alacağım kupon yakalayabilirsem sipariş vereceğim.
  8. D

❌İndirim Bitti! 15k üzeri alışverişe 1250tl indirim amazon

bende 2000 kupon gelir gelmez derken tam sipariş vemeye karar verdim, kupon tükendi, arkadaşlar bu kuponları anlık takip edebileceğimiz bir yer var mı?
  9. D

❌İndirim Bitti! 15k üzeri alışverişe 1250tl indirim amazon

2000 gelir mi dersiniz, gelenleri kaçırdık, karasız kaldım :)
  10. D

arkadaşlar 5000 TL'lik puanı kazanabilmemiz için her siteden alışveriş yapabiliyor muyuz, amazon ve epttavm'den alışveriş yapmayı düşünüyorum da?
  11. D

Forza horizon 6 premiummu yoksa standart editonmu

Valla bende almayı düşünüyordum, kaçırdık
  12. D

🔥İndirim Kioxia Exceria Plus G4 Gen5 1TB SSD 3.999 TL 😨 KOŞŞ

Konuyu açan arkadaşa teşekkürler, msi m850m gaming plus wifi anakart'ım var, 2 M2 girişi var, biri gen5 destekli ve soğutuculu, oraya takıp işletim sistemini oraya kurmayı düşünüyorum.
  13. D

❌İndirim Bitti! KİNGSTON BEAST CL30 6000MHZ SEPETTE 3999 TL

2 tane alsak 2x16 dual expo olarak kullanabilir miyiz?
  14. D

🔥İndirim Corsair Vengeance RGB 32 GB (2X16) 6000 MHz AMAZONDA 9.002,00TL

Hocam 2.ellere hiç baktınız mı, millet burnundan kıl aldırmıyor.
  15. D

❌İndirim Bitti! 🔥Asus Tuf Gamıng B650M-E Amd B650 Am5 Ddr5 5799tl

Bu anakartı almayı düşünüyorum, ne gibi bir sıkıntı yaşadınız hocam? msi b650m gaming plus ile bunun arasında kaldım, Asus daha az ısınıyor diye bu anakartı almaya karar verdim, 1762350801 indirim bu kadar çabuk bitmez herhalde, bence fiyat da yanlışlık yaptılar, sonra düzelttiler diye düşünüyorum.
  16. D

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Ekran Kartı/Bileşen İndirimleri

hocam 9070 xt red devil'dan neden nitro +'a geçiyorsunuz?
  17. D

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar Geceye Özel Ekran Kartlarında %15 İndirim ve Seçili Bilgisayar Parçalarında

benim kasa matx destekliyor hocam, atx olmuyor, asus daha serin çalışıyor dediler, msi daha mı iyi sizce?
  18. D

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar Geceye Özel Ekran Kartlarında %15 İndirim ve Seçili Bilgisayar Parçalarında

hocam bende msi b650m gaming plus'ı almayı düşünüyordum, ancak herkes asus tuf gaming b650m-e'yi tavsiye ettiler, ben Kasım'ı bekleyeceğim, daha iyi indirim olabilir diye düşünüyorum. https://www.vatanbilgisayar.com/asus-tuf-gaming-b650m-e-wifi-amd-soket-am5-ryzen-ddr5-6400mhz-o-c-m-2-anakart.html
  19. D

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Ekran Kartı/Bileşen İndirimleri

Ben Kasım'ı beklemeye karar verdim.
Geri