Arama sonuçları: *

1. A

Daha önce Itopya Hazır Sistem İade/İptal Yapanlar

Sistem faturalandığı aşamadan itibaren sistem üzerinden iade seçeneği kalkıyordu zaten Itopya'da, ben hiç bir şey yapamdan sadece kargoyu teslim almadım, onlar aradı telefonla, geri gödnerlim mi tekrar yoksa iade mi yapmak istersiniz diye, iade istedim ben. Yaklaşık 10gün sonra para iadesi...
  2. A

Kargoyu hiç almayın hocam, sitede iade koşullarında da yazıyordu. Hazır sistemleri kargodan aldığınız an iade olmaz, parça arıza vs. olur anca parça iadesi olur şeklinde. Ben almadım, iade oldu, para biraz geç geldi ama olsun :) İade istiyorsanız hiç almayın derim.
  3. A

Daha sonra aynı soruyu merak edenler için buraya yorum bırakayım. Bugün aradım, eğer kargoyu teslim almadan geri gönderirseniz, iade olur dedi 14 iş günü içinde. Site üzerinden faturalandırma ve kargo aşamasında geçtiğinde iptal edemiyorsunuz yani, tek yol kargoyu almamak.
  4. A

ben de öyle düşünüyorum hocam yani, zorla vermezler diye düşünüyorum,mağdur etmemeleri gerekir, ürünü daha almadım bile :)
  5. A

yok hocam, aslında benim sorum, iade edebilir miyim bu aşamada?
  6. A

Itopya bahar fırsatlarından hazır sistem pc almıştım. Bugün, hazır aşamasından, fatura hazırlanıyor aşamasına geçti. Iptal butonu kalktı, iade hazır sistemlerde mevcut. değil gibi bir ibare var ama, sistem daha kargoya verilmedi, yani bana ulaşıp, paket açımı yapmadım aslında. Bu aşamada...
  7. A

👌 İ3 13100f & RX 6650 XT 12299TL 👌

bende iptal edip bu sisteme geçtim, allah utandırmasın :D
  8. A

itopya'yı arayıp mı iptal ettiniz , site üzerinden mi hocam.
  9. A

Selamlar ben de https://www.itopya.com/mentor-foxintel-core-i3-12100fasus-geforce-rtx-3060-dual-v2-12gb16gb-ddr4512gb-m2-nvme-ssdgefo_h23451 bu sistemi almıştım therlatake 550w s200 yapıp, iptal edip bu konudaki sistemi almak mantıklı mı iptal süreci nasıl ilerliyor bilgisi olan varmıi? İptal...
Geri