Arama sonuçları: *

1. W

Itopyadan sistem aldım ekran kartım gelmedi help

evet şimdi mailden yanıt geldi 2. kargo varmış yardımcı olduğunuz için teşekkür ederimm
  2. W

tamamdır kanka yardımcı olduğun için çok teşekür ederim ben bi şunları arayayım
  3. W

kanka bunu tam anlayamadım şöylemi 2 tane kargo var 1 tanesi kasa 1 tanesi ekran kartı ve diğerleri 2 kargo toplamda 1748592131 mail attım kanka şimdi dönüş bekliyorum burdan'da aldığım yardımla müşteri hizmetlerini arayacağım
  4. W

kanka almadan önce youtubedaki nerdeyse tüm videoları izledim adamların kolisinde ayrı bir şekilde geliyordu bi bende farklı yok yani abdest falanda almıştım oysaki 1748591768 nasıl ayrı 2 farklı kargomu
  5. W

merhaba ilk öncelikle kategöri'yi yanlış seçmiş olabilirim ondan dolayı kusura bakmayın. tam 1 hafta önce itopyadan sistem aldım yaklaşık 30 dakika önce elime ulaştı sistemi kargocunun elinden alırken video çekmeyi unuttum ama arabasını ve sistemi kutusunu video falan aldım kutuyu açarkende...
  6. W

Çözüldü✓ Bu sistemi almalımıyım

o zaman 3 4 gün sonra yeniden görüşürüz diyelim yine yardım ettiğin için çok teşekür ederimm
  7. W

kanka bi soru daha sorucam ben bunu sipariş ettiğimde ekran kartı ayrımı gelicek yani ben kendimmi takıcam
  8. W

kanka intel üvey evlat muhamelesi görüyor şuan pek sıcak kanlı değilim ona
  9. W

tamamdır teşekür ederim yardımınız içinn 1748084048 tamamdır onuda ekliyorum
  10. W

tamam dersen hunter v6 olanı alayım zaten sadece 2 3 saat valo oynuyorum arkadaşlarla onun dışında günümmün çoğu webde geçiyor
  11. W

pek anlamıyorum onlardan kanka kazıklanma ihtimalim yüksek yani ben hazır sistem tarafındayım
  12. W

kanka bu konularda biraz zekam geride googledan baktıgımda kasa ekran kartı fiyatına gözüküyordu bi önerin varmı şunu şunu al diye
  13. W

merhaba aşağıya link bırakıyorum maks 20k bütcem var hikayeli oyun falan oynamayacağım sadece valorant bide googleda falan gezicem youtube'da arattığımda güzel gözüküyordu siz ne dersiniz bütcemin daha üstüne çıkamam haberiniz olsun...
  14. W

iphone se 2020 hala alınır mı?

arkadaslar merhaba taksitli bir sekilde ip se 2020 alıcam param sadece ona yetiyor peşin param olmadığı için başka modelede bakamıyorum güzelmi alınır mı? alınmazsada neden alınmaz anlatırmısınız
  15. W

kasama +ekran kartı veya işlemci alacağım öneri yaparmısınız

merhaba i5 3570 işlemci ve 1050ti ekran kartım var ilave yapmak istiyorum oyunlarda 30 40 daha fazla fps alsam yeter bana ne önerirsiniz. anakart ddr3
  16. W

3060ti almak istiyorum ama ddr3 anakart var

usta 10 15k bütcem var öğrenciyim
  17. W

3060ti almak istiyorum ama ddr3 anakart var

merhaba ddr3 anakartım 1050ti i5 3570 bir sistemim var 3060ti almak istiyorum ddr3 anakarta takılırmı i5 3570le kullanırmı yoksa direk kasayı satıp yeni kasamı almalıyım
Geri