Arama sonuçları: *

1. Ö

Kernel_task fazla kaynak harcaması

Merhaba iyi günler dilerim öncelikle elimde MacBook Air M3 işlemcili bir bilgisayar var ve kernel_task ve fontd denilen program var bu programlar bu programlar çok fazla disk kullanıyor bu şekilde devamlı olarak çok yüksek kullanım sergiliyorlar kernel_task programı CPU da fazlasıyla belli...
  2. Ö

Çizim için tablet önerisi

Merhaba çizim için bir tablet arıyorum ipad falan pahalı kaçıyor samsung,huawei gibi önerebileceğiniz bir tablet varsa memnun olurum max 15k ya kadar çıkabilirim kalemiyle dahil şimdiden teşekkür ederim
  3. Ö

120 tl ve altı mousepad önerisi

Merhaba arkadaşlar benim şöyle bir sorum olacaktı. 120 tl ve altı mouse pad arıyorum ve çok büyük istemiyorum.Genellikle FPS oyunu oynayan biriyim önerilerinize açığım bu konuda iyi günler İyi forumlar.
  4. Ö

Ekran kartı yazılımının yüklenmemesi

ordan deniyorum zaten 1659453538 onu nasıl yapacam
  5. Ö

bilgisayarı sadece 1 2 saat önce aldık win 11 home şeklinde
  6. Ö

Merhaba iyi forumlar dilerim benim söyle bir sorum var yeni bir pc aldık monster abra a5 v17.1.1 cihazda bir sorun yok fakat ekran kartının son 516.59 sürümü güncellemesini indirmiyor pc biraz yükleniyor %70 küsürlere gelip tekrar indirtiyor nedeni nedir ve çözümü varmıdır acaba bilen birileri...
  7. Ö

Laptop alındığında yapılması gerekenler

monster abra a5 v17.1.1
  8. Ö

Laptop alındığında yapılması gerekenler

İyi günler iyi forumlar dilerim benim söyle bir sıkıntım var kız arkadaşıma yeni bir bilgisayar alacağız ve yeni aldığımızda da bazı testler yapmamız gerekiyor pixsel testi ghostın testi oyun performans testleri yapacam fakat bunun dışında yapmam gereken bir şey var mı bilgisi olan biri yardımcı...
  9. Ö

Konum Takip Programı

evet bılıyor haberı var
  10. Ö

Konum Takip Programı

Merhabalar benim şöyle bir sorunum var kız arkadaşım uzakta ve nerede ne yaptığını tam olarak bilemiyorum o sırada merak ettiğim olabiliyor bende telefonlarımıza bir progamla takip etmek istiyoruz bu aile konum şeyleri falan oluyor onlardan ücretsiz bir program var mı acaba bildiğiniz. İyi...
  11. Ö

Güncellemeleri nerden yapabilirim

İyi günler iyi forumlar dilerim ben yeni bir monster notebook aldım guncellemelerin hepsini tek bır program üzerinden yapabileceğim bir program uygulama falan varsa yardımcı olursanız sevinirim.
  12. Ö

CS:GO Saat boostu

reis bana link falan atabilecen mi tam bilmiyorum sadece sole bi 50 saat cs ye kastırmam lazım o kadar bi link varmı
  13. Ö

CS:GO Saat boostu

ARKADAŞLAR ARAŞTIRDIM ARADIM DURDUM FAKAT SAAT BOOST YAPAN BİR YER BULAMADIM FORUMLA İLGİLİ OLMAYABİLİR FAKAT SAAT BOOST YAPAN BİR YER TANIYORMUSUNUZ (TÜRK OLMASI ŞART)
  14. Ö

200 TL SINIRLA ALINACAK EN İYİ MOUSE

200 TL yi geçmeyecek bir şekilde mouse onerisi yaparmısınız g300s hariç
  15. Ö

4500 tl alınacak en iyi bilgisayar nedir

eyw reis bu sisteme bakacam saolasın
  16. Ö

4500 tl alınacak en iyi bilgisayar nedir

sadece cs:go ve pubg oynuyorum cs de +200-250 fps pubg de de rahat bi şekilde oynatabilen bi pc varmıdır acaba 4500 tl nin 1tık ustune cıkamam ole bişey olursaa guzel olur
  17. Ö

Sistem FPS olarak nasıl olur

https://www.itopya.com/cherry-apocalypse-asus-rog-strix-gtx-1650-super-advanced-edition-4gb-amd-ryzen-5-2600-8gb-ddr4-240gb-ssd-geforce-espor-pc/ +sonrada 8 gb ram eklenecektir nasıl bi fps alırım acaba
  18. Ö

2 Aydır Gelmeyen Aliexpress Kargom

herhalde dünya rekoru bende aliexpress aldım 9 gune geldi gümrüğe falanda takılmadı baya bir sansım var keske loto oynaydım :D
  19. Ö

Bu sisteme ryzen 7 2700 destekler mi

MSI B350M PRO-VD Plus, AMD Ryzen AM4 DDR4 Anakart TAM OLRAK BU KUTUSUNU BULDUM
Geri