Arama sonuçları: *

1. K

70k bütçe sistem tavsiye

Merhabalar arkadaşlar 70k civarına bir sistem almayı düşünüyorum. İşlemcisi amd ekran kartı 5000 serisi olan iyi sistemler var mı önerebileceğiniz. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim 🙏.
  2. K

Yazıcı sürücü kullanılamıyor hatası

Arkadaşlar önceki pc bağlanıyordu yazıcıya. Bilgisayarı değiştirdikten sonra sürücü kullanılamıyor hatası veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  3. K

Bynogame steam girişi yapamıyorum neden?

kayıt ol butonuna basınca kayıt da yapmıyor.
  4. K

Bynogame steam girişi yapamıyorum neden?

Herkese merhabalar iyi günler dilerim. Bynogame giriş yaparken steam girişi çıkmıyor. Kayıt ol butonuna bastığım zaman steam girişi çıkıyor. Steam ile giriş yapmayı deniyorum ama giriş yapılmıyor neden?
  5. K

Bu ssd laptopa uygun mu?

Arkadaşlar merhaba iyi günler Bu indirimdeki ssd benim laptopa uyar mı yardımcı olursanız sevinirim. https://www.vatanbilgisayar.com/asus-tuf-gaming-a15-8-nesil-ryzen-9-8945h-rtx4070-8gb-16gb-512gb-ssd-15-6inc-w11.html
  6. K

Cs skinler kullanıldıkça aşınır mı?

Hepinize teşekkür ediyorum iyi akşamlar.
  7. K

Cs skinler kullanıldıkça aşınır mı?

Arkadaşlar cs2 de çıkarttığımız skinler kullanıldıkça değeri azalıyor mu bilen var mı?
  8. K

Bu laptop alınır mı?

Siz ne önerirsiniz
  9. K

Bu laptop alınır mı?

Arkadaşlar merhaba herkese iyi günler. Ben bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Sizce özellikleri nasıl? Bu fiyata değer mi? Ya da sizin önerebileceğiniz başka Laptoplar var mı? Önerilerinizi bekliyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.(Bütçe 43.000 ile 45.000 TL arası)...
  10. K

Gta v trainer mod nasıl kurulur

hocam battle eye kapalıyken yapıyoruz 1734217713 bizimki menyo değil hocam Script Hook V + Native Trainer böyle yazıyor
  11. K

Gta v trainer mod nasıl kurulur

arkadaşlar herkese iyi akşamlar. gta v son güncellemeden sonra trainer mod kurduğum için açılmadı. o trainer dosyalarını sildikten sonra türkçe yamam da silindi. şimdi o trainer moda güncelleme gelmiş yeni versiyonu gelmiş ama nasıl yapacaağımızı bulamadık. online mod için değil hikaye modu için...
  12. K

Ekran kartı çalıştığı nasıl anlaşılır?

Kabloyla olmuyor yanş alt tarafındaki yerin mi temas etmesi lazım
  13. K

Ekran kartı çalıştığı nasıl anlaşılır?

Arkadaşlar elimizde bir ekran kartı var bunu kasaya bağlamadan sadece bir kabloyla vs nasıl çalıştığını anlarız yardımcı olursanız sevinirim.
  14. K

Ajazz aj179 apex dpi/pr seçeneği ne işe yarar?

rica ederim güzel günlerde kullanın.
  15. K

Ajazz aj179 apex dpi/pr seçeneği ne işe yarar?

farenin hassasiyet ayarını o tuşa basarak her seferinde değiştirebilirsin
  16. K

Yönlendirici bandı 5/6 ghz olarak nasıl değişir laptop

Arkadaşlar hepinize merhaba. asus tuf bir laptopum var. genel bir sistem taraması yaptığım zaman wifi de "aygıtınız wifi performansınızı etkileyebilecek bluetooth ekipmanına bağlı lütfen yönlendirici bandınızı 5Ghz/6Ghz olarak değiştirin" diyor. bu ne demek? nasıl değiştirilir? yardımlarınız...
  17. K

Ajazz aj159 apex neden iade ediliyor

Başka bir sayfada mcu sorunu falan deniyor ama öyle bir sorun varmı diye merak ediyorum
  18. K

Ajazz aj159 apex neden iade ediliyor

arkadaşlar merhaba iyi günler bu mouse' u almayı düşünüyorum ama bazı kişiler aldıktan sonra iade ediliyoror bu iadelerin sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  19. K

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Beyler bugün bitiyor mu bu mouseun indirimleri
Geri