Arama sonuçları: *

1. 4

Lol oynarken anlık donma problemi

işlemci sıcaklığı 63-68 arası degisiyor normalmidir
  2. 4

hiç kontrol etmedim ama internette amd işlemcilerden kaynaklı olduguna dair birseyler gordum
  3. 4

tesekkurler deneyecegim
  4. 4

oyun esnasında rastgele bir zamanda genellikle 30 dakikalık bir oyunda 3,4 defa anlık donma problemi yaşıyorum oyun 3,4 saniye boyunca donuyor bunu nasıl düzeltebilirim işlemci AMD Ryzen 7 7435HS ekran kartı rtx4050 sürücülerimi güncelledim oyunu sildim yükledim ama sorunu çözemedim yardımcı...
  5. 4

Steam içerik kullanılamaz hatası

steam den bi kac sene once satın aldıgım forza horizon 4 ü indirmeye çalışıyorum %84 e geldi ve içerik kullanılamaz hatası veriyor bunu nasıl düzeltebilriim
  6. 4

Ölü piksel mi sıkışmış piksel mi

tesekkur ederim peki https://www.jscreenfix.com/fix.html bu linkteki seyi bi kaç saat açık bıraksam duzelirmi
  7. 4

mavide yeşil siyahta kırmızı gozukuyor yeşil ve beyazda farkedemedim
  8. 4

yeni olduğu için belki sıkısmıs pikseldir diye atmıstım
  9. 4

2 senedir kullanıyorum sanmıyorum iade edebilecegimi :/
  10. 4

Monitörümde böyle bir piksel var ölu pikselmi sıkısmıs pikselmi farklarini pek bilmiyorum sıkısmıs pikselse nasıl düzeltebilirim
  11. 4

Aliexpress gibi alternatif siteler neler

temu da bulamıyorum aradıklarımı motorsiklet egzozu alıcam
  12. 4

motorsiklet egzozlarına bakıyorum 1 tane bile türkiye ye gönderen yok 1731090674 https://tr.aliexpress.com/item/1005001812522031.html?spm=a2g0o.productlist.main.3.180a4acaD5sCH1&pdp_ext_f=%7B%22sku_id%22%3A%2212000026484672889%22%7D&utparam-url=scene%3Asearch%7Cquery_from%3AcategoryNagivateOld
  13. 4

aliexpress den bi ürün almaya çalışıyorum ama ürün ülkenize gönderilemiyor diyor alternatif önerebileceğiniz bi site varmı
  14. 4

iphone 13 alınır mı? fiyatlar düşermi?

sıfır iphone 13 almayı düşünüyorum bütcem yaklaşık 40k o fiyat bandına sizce eğermi kullanan varsa telefon nasıl memnunmusunuz
  15. 4

forza horizon 5 düşük fps

10 fps ile 30 fps arasında değişiyor 30 un üstü yok
  16. 4

forza horizon 5 düşük fps

bugün laptopa forza horizon 5 yükledim ama gpu yu %20-30 arası kullanıyor ve oyunu 20 fps oynuyorum sistemim gtx1650ti i5-9300h 16gb ram youtube den sistemimin fps değerlerine baktığımda insanlar 90 fps lerde oynuyor ama ben 40 bile göremiyorum sebebi nedir yardımcı olurmusunuz
  17. 4

Çözüldü✓ Razer BlackShark V2 X Kablolu alınır mı?

laptop kullanıyorum nasıl öğrenebilirim
  18. 4

Çözüldü✓ Razer BlackShark V2 X Kablolu alınır mı?

jak girişli olanını almayı düşünüyorum sizce alınır mı? veya aynı fiyat bandında önerebileceğiniz kulaklık varmı
  19. 4

1000 Tl civari gamepad onerisi

adaptör ve pil xbox un sonradan çıkarttığı bir şey almak zorunda değilsin 9.nesil için pil değiştirmek istemeyenler için çıkartılmış bir şey die biliyorum ama pili de oyle 3,4 günde bitmiyor baya gidiyo çok gerekli bir şey değil pc de bluetooth yoksa bluetooth alman gerekli laptop falansa...
  20. 4

Öneri steam oyun önerisi

7 ve 8 i ard arda oynasan yeter diğerlerinin sırası farketmez bence ben 7.8 oynadım ilk dierlerini karışık bitirdim 1688156828 türkçe yamalarıda mevcut her oyunun keyif alırsın bence
Geri