Arama sonuçları: *

1. E

Sevgilime alacağım Kulak içi kulaklık tavsiyesi

Kulak içi kulaklıklardan çok anlamıyorum Telefonu android hem de iş konuşmalarında laprop ile kullanabileceği bir kulak içi kulaklık arıyorum bütçe ise açıkçası çok anlamadığım için veremiyorum iyi bir şey arıyorum. Fıyat Performans da olabilir
  2. E

Kablosuz klavye önerisi

Merhaba fiyat performans kablosuz klavye önerir misiniz bütçe maksimum 4 bin
  3. E

Mouse yan tuş ayarları

Merhaba mouse yan tuşları google , youtube vs. ileri geri yapıyor ama ben bunları yapmasını istemiyorum discord bas konuş ona ayarlı konuşmaya çalıştığımda bi önceki sayfaya gidiyor ileri geri tuşunu "sadece" google, youtube gibi yerlerde iptal etme ayarı var mı acaba ? tamamen iptal olmasını...
  4. E

Maks 2k bütçe mouse önerisi

Merhabalar FPS oyunları oynuyorum maks 2 k ya mouse önerisi istiyorum bu mouse beğendim ancak stokta yok sizce nasıl ? Darmoshark M3S Wireless Mouse
  5. E

2 k ya kadar kablosuz mouse önerisi

arkadaşlar 2k ya kadar kablosuz mouse önerir misiniz ? Darmoshark M3S Wireless Mouse bu mouse almayı düşünüyorum
  6. E

GIGABYTE 23.8" G24F-2 overclock ayarı

Mehabalar bu monitorde overclock açtığım zaman ekran biraz sararıyor sanki sarı ışık moduna geçiyor gibi oluyor ama overclock kapatınca düz beyaz oluyor ayarlara baktım bir değişiklik yok nasıl düzeltebilirim not: önceden böyle bir sararma olmuyordu
  7. E

ingilizce türkçe çeviri

atıyorum oyundaki,filmdeki bilmediğim yerlerin fotoğrafını çekip çevirmek istiyorum bunun için bir uygulama istedim yanlış anladınız
  8. E

ingilizce türkçe çeviri

Merhabalar bana google play de bir uygulama lazım ingilizce metinlerin fotoğrafını çektiğim yeri türkçeye çevirecek var mı bildiğiniz güzel bir uygulama
  9. E

fc 24 oyundan atma sorunu

çözümünü bulursanız ve yazarsanız çok sevinirim
  10. E

FC 24 OYUNDAN ATMA SORUNU

Merhaba Fc24 de maçtayken oyundan atıyor belli bir süre aralığı yok bazen 2 maç sonra bazen 1 maç sonra oyundan atıyor maçın ortasında. hata da vermiyor nasıl çözebilirim. not: lobideyken de atıyor çözümünü bilen varsa yazarsa çok sevinirim
  11. E

fc 24 oyundan atma sorunu

Merhaba Fc24 de maçtayken oyundan atıyor belli bir süre aralığı yok bazen 2 maç sonra bazen 1 maç sonra oyundan atıyor maçın ortasında hata da vermiyor nasıl çözebilirim. not: lobideyken de atıyor çözümünü bilen varsa yazarsa çok sevinirim
  12. E

FC 2024 de iki kişi aynı pc den oynayabiliyor mu

merhabalar 2 tane kol alıcam da arkadaşımla aynı pc den vs atabiliyor muyuz yanyana iken bilgilendirirseniz sevinirim
  13. E

Amazondaki Hyperx cloud 2 hakkında 2 soru

BUNU CEVABINI BİLEN VAR MI
  14. E

nays kartı ile şuana kadar 80 tl hediye para iadesi aldım 200 e tamamlayıp 120 tl mi vericek geri iade yoksa 200 tl direkt iade mi yapacak bilen var mı ?
  15. E

tahminen ne zaman girebilir var mı bir fikriniz
  16. E

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B00SAYCVTQ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 şuan kulaklık 1699 tl kara cumada falan daha indirime girer mi bir fikriniz var mı ? ikincisi ise 6 ay taksit ile mi almak daha mantıklı yoksa nays ile %15 geri ödemeli mi ?
  17. E

bu mousepad almalı mıyım ?

1 = Klasse Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 mm E-Sports Oyuncu Mouse Pad (Tiger) 2 = KLASSE PRO BLACK EDITION - Dikişli Kenar 90x40 cm Oyuncu Gaming Mouse Pad (Siyah, 90x40 cm) BU İKİ MOUSEPAD ARASINDA HANGİSİNİ ALMALIYIM SİZCE ? VEYAHUT BAŞKA ÖNERDİĞİNİZ MOUSEPAD VAR MI
  18. E

Amazondan mousepad önerilerine açığım

Merhaba amazondan iyi bir speed mousepad önerisi verir misiniz birisi klasse pro black edition önermişti onu alayım mı sizce ?
  19. E

Amazondan kulaklık önerisi

Olur bı incelerim ama mikrofon kalitesi önemli teşekkürler
  20. E

Amazondan kulaklık önerisi

Bütçe 1300 TL kulaklık önerisi varsa alırım genelde FPS oyunları oynuyorum mikrofon kalitesi önemli
Geri