Arama sonuçları: *

1. M

Laptopumun ekranında değişik bir sorun çıktı

Benim bilgisayarda da benzer problem var lenovo loq kullanıyorum bende de sonradan çıktı ama benim ki küçük bayadır ne olduğunu anlayamadım bende. En mantıklısı servise göndermek sanırım. PC açıkken belli olmuyor hiç rahatsız etmiyor ondan dolayı.
  2. M

Öneri Laptop özet 2025 (Son güncelleme 24.09.2025)

1759594309 Bilgisayar mühendisliğinde kullanacağım 100k yı geçmeyecek şekilde şekilde ne önerirsin ram olarak min 32 olması depolamada min 1tb olması iyi olur bence bu tarzda önerebilceğin pcler var mı ? Fiyat aralığı olarak 70-80 bandlarında daha çok olabilir yada bir kaç tane önerini...
  3. M

Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

40 bin tl Üniversite yazılım için kullanacağım için ekran kartından çok işlemcisi güçlü bir şey arıyorum.
  4. M

Hp-victus-16-r1064nt alınır mı

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-r1064nt-intel-core-i5-14500hx-16gb-512gb-ssd-6gb-rtx4050-freedos-144hz-16-1-fhd-tasinabilir-bilgisayar-9j266ea-p-HBCV00005OXE0O?magaza=Tekramarket Sepette 33.660 a geliyor İşlemci benim için önemli satıcının yorumu yok emin olamadım alınır mı?
  5. M

Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

max 35 bin Yazılım odaklı almayı düşünüyorum işlemcisi iyi olursa güzel olur. Genelde oyunda oynuyorum ekran kartlı laptop olursa sevinirim. Kütüphane ve okul gibi ortamlarda kullanıcağım için en azından dahili gpu olursa pil süresi önemli benim için fan sesi de dışarda kullanmaya uygun olan...
  6. M

Bütçeni söyle laptop atayım

Kütüphane okul gibi ortamlarda kullanıcağım için pil süresi önemli benim için başka tavsiyen varmı gerekirse bütçe yükseltmeye çalışırım biraz daha
  7. M

Bütçeni söyle laptop atayım

bütçe max 35 k Ana odağım olarak yazılım odaklı almayı düşünüyorum. Normalde oyunda oynuyan bir kişiyim ekran kartı da kötü olmassaa iyi olur ama olmadı en kötü vazgeçerim ekran kartından. Kütüphane okul gibi yerlerde kullancam pil süresi iyi giderse fan sesi çok olmassa iyi olur. Hem ekran...
  8. M

❌İndirim Bitti! LENOVO LOQ R7 7435HS+RTX 4060 105W 32.089TL🔥🔥🔥

Yazılım için dışarda kütüphane gibi ortamlarda kullanmaya yönelik bende laptop bakıyorum. Yanında illaki oyunda oynarım diyerek ekran kartlı bakıyorum 4050 4060 lı Pilde 3 4 saat bana az geliyor fazlasıyla. Fan sesi gibi etkenlerde önemli. Şuan tavsiye edebilceğiniz laptoplar varmıdır ?
  9. M

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

Şimdi apexi sipariş verdim iptal etme mi önerir misin ? ilk kez böyle bi mouse alıcam başka bir şey mi tercih etmeliyim?
  10. M

VOK Gaming V9 35k₺ sistem

Bugün sipariş geçeceğim. Bir problem, sorun var mı bakabildiyseniz ?
  11. M

KASIMA GİRDİK 25-30K LAPTOP ÖNERİSİ

Tam olarak aynı şeyi diyip kasımı bekledim ama gerçekten fos çıktı hala bekliyorum bakalım ama umudum kalmadı sanırım 4060 yerine 4050 li kaliteli bişi alacağım.
  12. M

Yardım Laptop arıyorum, bilgili ve indirim ustası lazım.

Karar verebildiniz mi benzer özellikler de bende aramaktayım ama bu fiyatlarda bulamadım.
  13. M

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Apex siyah hiç düşüyormu stoğa yoksa sadece mavi ve turuncu mu var.
  14. M

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Kupon için kimle nerden iletişime geçiliyor acaba ?
  15. M

🔥İndirim İ7-12700H Acer Nitro 5 RTX4060 🔥33.030 TL

Yazılım ve oyun için kullanmayı düşünüyorum. Dışarıda sarj durumu ne kadar gider yazılım sırasında dışarıda fan sesi rahatsız eder mi acaba ?
  16. M

Max 9bin TL 2k VA panel monitör önerisi

Aşağıda attığım modeller arasından da bir fikrin varmı acaba 9k ya çıkmakta bütçemi çok zorluyor aklımda daha ucuza fikir de olsun ilgilenebilirsen memnun olurum. https://www.hepsiburada.com/viewsonic-27-vx2718-2kpc-mhd-qhd-1ms-165hz-hdmi-curved-monitor-pm-HBC000003YMDV...
  17. M

Kullanım olarak daha uygun geldi Ips den bana herhangi bir önerin var mıdır ?
  18. M

2K VA panele sahip 27 inç max 9k yı geçmeyecek şekilde monitör tavsiyesi yapabilir misiniz ?
  19. M

Öneri Bütçeni söyle Monitör önereyim 🖥️(Ekim 2024)

8 9 k ya max 2k va panel monitör önerin var mıdır ?
  20. M

Öneri HER BÜTÇEYE MONİTÖR TAVSİYELERİ🖥️ (27.10.2024)

Ne gibi doğru değil 8 9 k ya 2k monitör bakıyorum sen ne önerirsin ki bunlar dışında ?
Geri