Arama sonuçları: *

1. brhmkr

Mühendislik Bilgisayarı Tavsiyesi?

Selam arkadaşlar, Mühendislik, simülasyon, çizim programlarını kullanabileceğim bir dizüstü bilgisayar arıyorum. Bu programlar hem işlemciye hem ekran kartına hem de ram'e yük bindiriyor. Bilgisayarı evde sahada kafede her yerde kullanmak istiyorum. Bu yüzden hafif olmalı ve fena olmayan da bir...
  2. brhmkr

1500 TL klavye önerisi

Selam arkadaşlar, En fazla 1500-1600 tl civarına kardeşim için oyun klavyesi arıyorum. Daha önce steelseries apex3 kullanmıştım ben onu alacaktım ama bu fiyatlara mekanik klavyeler de var galiba. Monsterın k3 modeline baktım ama kötü yorumlar vardi. Cumartesi günü eline ulaşması lazım o yüzden...
  3. brhmkr

Samsung Odyssey G5 iyi mi?

Moralini bozmak gibi olmasın ama ghosting şikayetleri varmış almaktan vazgeçtim ben.
  4. brhmkr

Samsung Odyssey G5 iyi mi?

Xbox series S için monitör arıyorum. En az 2k ve 27inç olmasını istiyorum. IPS çok şart mı bilemiyorum. Hikaye oyunları oynacağım ve film dizi izleyeceğim. Bu monitör neden muadillerinden 1500-2000tl ucuz merak ediyorum. Alınır mı yerine öneriniz var mı? Şu an 5000-5500 TL arasında...
  5. brhmkr

1000 TL ALTI EN İYİ GAMEPAD?

FIFA oynamalık PC de kullanacağım gamepad arıyorum. Aslında bütçe sınırım yok ama bir kola çok para vermek istemiyorum. 5-6 yıl f710 kullandım halen de çalışıyor ama kardeşime verdim. Bağlantı problemleri vardı o yüzden tekrar almayı düşünmüyorum. Ergonomik olarak da çok rahat gelmiyordu...
  6. brhmkr

G29 almak için tavsiye

G29 başlangıç için güzel ama rekabetçi anlamda üzüyor. Üstüne neyse verir thrusmaster ın kayışlı modellerinden birini tercih ederdim ben.
  7. brhmkr

1500TL Kablosuz Kulakiçi kulaklık önerisi

Kablosuz Kulakiçi kulaklık arıyorum. -Mikrofon kaliteli olmalı gürültülü yerlerde sesim gitmeli. -spor yaparken kulaktan kolay düşmemeli bu yüzden hafif kulaklık daha iyi olur. -ses kalitesi ikinci planda.
  8. brhmkr

sistem nası yardımcı olurmusunuz

güzel ama en az 5-6 bin düşüğüne hazır sistem alabilirsin. hazır kasa konularında bir gezin derim.
  9. brhmkr

4000TL BÜTÇE İLE MONİTÖR ÖNERİSİ

https://www.trendyol.com/lenovo/g24-20-23-8-0-5ms-144hz-hdmi-display-amd-freesync-premium-wled-ips-gaming-monitor-66cfgac1tk-p-338525071?boutiqueId=613360&merchantId=106934&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_uru...
  10. brhmkr

Uygun Fiyatlı Kablosuz Spor Kulaklığı

Uygun fiyatlı sporda kullanabileceğim Kablosuz kulak içi kulaklık arıyorum. Ses kalitesi çok da önemli değil. Kulağımdan kolay düşmemesi lazım bu yüzden ufak ve hafif olsa iyi olur. Baktığım bazı kulaklıklar aşağıda. Xiaomi Redmi Buds 3 Lite QCY T17 Soundpeats freee2
  11. brhmkr

Android tv ses ayarı yapılmıyor

Kumandada Sesli komut özelliği varsa ona basıp "sesi maksimum yap" veya "sesi 10 yap" gibi şeyler de. Mı TV box da sorunumu böyle çözmüştüm
  12. brhmkr

Yardım 200tl mousepad önerisi

Monster Pulsar xlarge var Hepsiburada da 180tl.
  13. brhmkr

Fiyat Performans 500 ve 600 tl mouse önerisi

En iyi seçenek mıdır bilmiyorum rival 3 aldım kullanıyorum memnunum.
  14. brhmkr

Ekran Kartı sorunumu nasıl anlayabilirim ?

RX 580 de benzer sorunlar yaşamıştım. AMD uygulaması üzerinden undervolt yapmak düzeltmişti bayağı. Sorun kartta mıydı power da mıydı bilemiyorum. En son kartı 1060la takasladım kurtuldum.
  15. brhmkr

Çözüldü✓ Msi B550 Gaming Plus 2. m2 Slot ssd Görünmüyor!

anladım ancak eski anakartla deneyebilirsiniz bunu
  16. brhmkr

Parçaları farklı yerlerden sipariş versem nasıl toplarım?

testlerini izleyip kendiniz karar verin hatırladığım kadarıyla dlss kapalıyken rtx3060 dan daha iyi.
  17. brhmkr

Parçaları farklı yerlerden sipariş versem nasıl toplarım?

rtx3060, i3-12100 kombinasyonuna sahip 13-14 k ya sistemler indirime girebiliyor. Parça parça alsan normalde pahalıya gelir. Daha düşük bütçe istiyorsan arkadaşların attığı sistemleri tercih edeceksin. rx6600 ryzen 5500 kombinasyonu f/p olarak en iyi ürünler.
  18. brhmkr

Çözüldü✓ Msi B550 Gaming Plus 2. m2 Slot ssd Görünmüyor!

Sallıyorum tamamen, içinde windows yüklü olduğu için çalıştırmıyor olabilir. Yapma şansınız varsa formatlayıp deneyin.
  19. brhmkr

Çözüldü✓ Laptop Isi Sorunu Uzun Sürede Sorun Yaratir Mi

Kardeşim bu laptopu kullanıyor. 85 dereceyi geçtiğini görmedim. Dediğiniz gibi 95 dereceleri görürse termal macun çabuk yıprar yılda bir değiştirmeniz gerekebilir.
  20. brhmkr

Çözüldü✓ 3500 Tl Civarı Monitör Önerisi

n11'den Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 MS 144 Hz HDMI+Display Full HD IPS WLED Monitör seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir! https://www.n11.com/urun/lenovo-g24-20-66cfgac1tk-238-05-ms-144-hz-hdmidisplay-full-hd-ips-wled-monitor-18885267?magaza=nethouse Bu...
Geri