Arama sonuçları: *

1. R

Yardım 20.000 TL - 30.000 TL Arası F/P Odaklı En İyi Ultrabook'u Seçiyoruz

@shadowmexo hocam değerli cevabınız için teşekkür ederim. Cihazınız da hayırlı olsun inşallah. Peki sizce 30K verip Acer almak mı yoksa 35K görüp Huawei almak mı? Yani 30K verip Acer alsam beni 4-5 yıl rahat götürür belki ileride ssd takviyesi olabilir diye düşünüyorum. Burn-in gibi bir sorun...
  2. R

@MoonWalk @shadowmexo @perfectshot06 Hocalarım yorumlarınız var mı?
  3. R

Herkese selam. Bu fiyat aralığında parasını hak eden en iyi modeli seçmeye çalışıyorum. Sizce hangisi parasını tam hak ediyor ? Ben 4 tane model arasında kaldım fakat sadece kağıt üzerindeki değil kullanıcı deneyimlerini de göz önüne aldım. İşte modeller: 1. Huawei...
  4. R

30-37 BİN TL SİSTEM ÖNERİSİ (İSTEK)

Sapphire Radeon RX 6700 XT Pulse Gaming 12GB GDDR6 192 Bit (8700₺) https://www.sinerji.gen.tr/sapphire-radeon-rx-6700-xt-pulse-gaming-12gb-gddr6-192-bit-ekran-karti-p-44783 AMD Ryzen 5 7600X (5700₺) https://www.n11.com/urun/amd-ryzen-5-7600x-47-ghz-am5-38-mb-cache-105-w-islemci-24257771 MSI...
  5. R

Hocam siz el ele verin 10/11 sistem toplarsınız :d Elinize emeğinize sağlık hepinizin. İkiniziin de cevaplarından bir sistem çıkarıp tekrar buraya atacağım. Upgrade düşünülmüyor, zaten kullananlar 15-18 yaşında çocuklar olacak.
  6. R

Estağfurullah hocam, dediğim gibi pek donanıma ilgim olmadığından bir tık markaya taptık 😁 Biraz tıklama ile Nvidia olduğunu gördüm :D Peki hocam bütçeyi bir tık aşarak f/p anlamında şu parça yerine şu parçayı alın dediğiniz var mı?
  7. R

Hocam elinize emeğinize sağlık. Bazı markaları ben duymadım, biliyorum - büyük ihtimal donanımdan pek anlamadığım için- Bana daha çok bilindik markalar ile bu sistemi toplayabilir misiniz? Örneğin ekran kartında gainward markası yerinde nvidia gibi. Tekrardan çok müteşekkir oldum, sağolun.
  8. R

Hocam isteyen bir arkadaşım ve sıfır istiyorlar. Dediğiniz mantıklı da olsa maalesef istekleri sıfır olma yönünde. Teşekkür ediyorum, emeğinize sağlık. Evet hocam sonradan farkettim. Bir tık acele etmem gerekiyor hocam.
  9. R

Yok hocam, full sıfır sistem düşünüyorum.
  10. R

2K 165hz ya da 1080 144hz almayı düşünüyorum hocam. Varsa farklı marka model onları düşünebilirim. RTX 4070 dediğiniz bu mudur hocam: Amazon Satış Linki (RTX4070) Peki 30K ile en verimli nasıl bir pc toplarım? Daha iyi olacaksa bir tık daha bütçemi arttırabilirim.
  11. R

İyi forumlar, Monitör dahil 30.000-37.000₺ bütçem var. Monitöre 5.000₺ ayırsam kalan bütçem ile sıvı soğutmalı, bol rgbli bir sistem düşünüyorum. Parça parça satın almak daha mantıklı diye düşünüyorum. En basitinden o sisteme şu parça gider diye düşündüğünüz parçaların satın alma linklerini bile...
Geri