Arama sonuçları: *

1. M

Sim kart kayboldu numara değiştirmeden yenisini alabilir miyim

Sim kartı kayboldu ve numaramı değiştirmeden aynı oparatörden yeni bir sim satın alabilir miyim? Maliyeti ne olur ? Hat rahmetli babamın üzerineydi herhangi bir belge isterler mi
  2. M

Cs2 yerdeki silah ele gelmiyor

hangi ayar acaba
  3. M

Cs2 yerdeki silah ele gelmiyor

yerdeki silahı alınca direkt ele gelmiyor bunun çözümü nedir
  4. M

30K en iyi iphone hangisi

30k belki 3-5 daha arttırılarak alınabilecek en iyi iphone modeli hangisidir ? Sıfır
  5. M

Steam eposta bilip hesap ismi bilmemek

eposta biliyorum ama hesap ismi bilmediğim için giremiyorum hesaba. Ve bu sinirimi zıplatan captcha robotu yüzünden giremiyorum. hesap adını öğrenmenin başka yolu yok mu?
  6. M

RDR2 görüntüde karıncalanma sorunu

doğru da knk ben detaylara takılan biriyim. Hoş görünmüyor oyunda.her şey de ultrada 1695242218 kapalı ikisi de
  7. M

RDR2 görüntüde karıncalanma sorunu

rdr oynarken gölgelerde ve bazı noktalarda bariz karıncalanma yaşıyorum buna sebep olan ayar nedir ?
  8. M

Yardım Soğutucu Onerisi Ryzen

yetiyor bize kral sen canını sıkma
  9. M

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-cooler-master-masterliquid-ml120l-v2-rgb-mlw-d12m-a18pc-r2-sivi-fiyati,1055122263.html
  10. M

bütçe arttırabiliyosan 120mm sıvı soğutma al cooler master ben kullanıyorum çok memnunum
  11. M

300-350 bütçe ak47 skin önerisi

fazla aşınmayan , ileride kar ettirecek ve şık duran ak47 önerilerinizi bekliyorum
  12. M

CsGo Simsiyah vs Anubis AK47

Merhaba 300 tl bütçeyle en iyi AK47 skinini almak istiyorum. Kafamda iki tane seçenek var. StatTrak Simsiyah ve Anubis'in Lejyonu. Siz olsanız ne tercih ederdiniz ve tavsiyeleriniz nelerdir ?
  13. M

Ryzen 5 5600 çok ısınıyor

cooler master 120mm sıvı soğutma ile kullanıyorum csgo ultrada en fazla 55-65 arası gördüm
  14. M

GTA ONLİNE BANSIZ TÜRKÇE YAMA

Gta online için kullanılacak bansız ve güncel türkçe yama mevcut mudur?
  15. M

GTA5 Online oynanır mı ?

Hikayesini çok kez bitirdim online hiç oynamamıştım bir deneyeyim benim için aktivite çokluğu ve dolu dolu geçmesi önemli oynarken inşallah güzel olur
  16. M

GTA5 Online oynanır mı ?

Gta 5'i online için almayı düşünüyorum. Hiç oynamadım oynanır mı biryerden sonra sıkmaya başlar mı arkadaşlar ? Yapacak aktivite falan yeterli midir
  17. M

İnsta silinen mesajları geri alma

çıkmıyor işte eski mesajlar öyle sıkıntı o sadece aktif yazışmalar çıkıyor eskiler çıkmıyor 1694299501 eski silinen mesajlar çıkmıyor
  18. M

İnsta silinen mesajları geri alma

Merhaba instada silinen mesajları nasıl geri alabilirim. 2023 başından itibaren olanları kurtarsak yeterli.
  19. M

csgo steam cüzdan bakiye

Kasalarımı satışa çıkardım ve bakiyeleri hemen yüklendi steam cüzdanıma. Hemen kullanabiliyor muyuz yoksa belli bir süre mi geçmesi gerekiyor süreç nasıl işliyor acaba
  20. M

Oyun ismi hatırlayamıyorum

Hayır durduğumuz yerden düşmanlara ateş ediyorduk normal düşmanlar ve tema tam counter strike aynısıydı. Karakterler silahlar mekan tasarımı ama ismini hatırlamıyorum oyunun
Geri