Arama sonuçları: *

1. M

Ekran Koyu Renklerde Gidip Geliyor

Yok mudur benzer bir sorun yaşayan ne yapacağımı bilmiyorum acil yardım
  2. M

Monitör koyu renklerde ekran gidiyor. Lütfen yardım edin.

Sorun çözüldü mü? Bende de benzer bir sorun var yardımcı olur musunuz çözdüyseniz.
  3. M

3 MİLYON TLYİ NASIL DEĞERLENDİRİRDİNİZ ?

Günlük faiz şuan yüksek 1 ay orda takılıp sonra duruma bakardım. Başka bir şey yürürse günlük faizden hemen kopup o tarafa aktarırım parayı.
  4. M

Ekran Koyu Renklerde Gidip Geliyor

https://www.reddit.com/user/Maximum_Exam8753/comments/1kd4tax/ekran_cortlama/?utm_source=share&utm_medium=web3x&utm_name=web3xcss&utm_term=1&utm_content=share_button Linkte atmış olduğum videodaki gibi özellikle kahverengi renklerde ekrandaki görüntü adeta çıldırıyor kabloyu değiştirdim fakat...
  5. M

Asus TUF B550M-E mikrofondan izlediğim video sesi gidiyor

https://www.asus.com/Microsite/motherboard/Intelligent-motherboard/tr/Two-Way-AI-Noise-Cancelation.html Bahsettiğim gibi anakart bu özelliği malesef desteklemiyor ve listede de yok. Armoury Crate üzerinden ses kısmını açmaya çalıştığımda ise aşağıdaki görselle karşılaşıyorum. Realtek ayarı...
  6. M

Pekala eve gittiğimde tekrar deneyip geri dönüş yapacağım teşekkür ederim. Umarım düzelir.
  7. M

Realtekle ilgili her ayarı her kombinasyonu denedim. İnternette bulabileceğim tüm çözümleri denedim. Hatta steelseries sonar gibi ek yazılımları da denedim. Donanımsal olarak anakart yetersizliği mi yoksa kaliteli bir kulaklıkla çözülebilir mi onu merak ediyorum açıkcası.
  8. M

Merhaba arkadaşlar, Asus TUF B550M-E anakartlı bir sistemim var. Sistemde her şey sorunsuz çalışıyor fakat şöyle bir sıkıntım var kulaklık mikrofonlarım tüm ortam sesini ve izlediğim videoların sesini karşıya veriyor. Normalde 550 serisi kartlarda Asus’un ses için yapay zeka desteği var fakat...
  9. M

Corsair K70 Pro mu Steelseries Apex 7 mi?

Path of exile var aklıma gelen şimdilik 1681389351 Hocam garanti durumları nasıl bilginiz var mı bir de yay sesi yapıyor mu switchler?
  10. M

RGB Makro gibi özellikleri sorunsuz kullanabilmek için
  11. M

Merhaba arkadaşlar bir süredir mekanik klavye araştırıyorum. Corsair K70 pro ve Steelseries Apex 7 arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? Başka önerilerinize de açığım. Klavyede istediğim özellikler: Kırmızı switch olması ve yay sesi olmaması, Uzun ömürlü olması Yazılım desteğinin iyi olması
Geri