Arama sonuçları: *

1. E

🔥İndirim 🔥 3D YAZICI ALMANIN TAM ZAMANI 🔥

Bende aynı dusuncedeyim
  2. E

Bu Sistemi Bu Fiyata Topladım, Düşünceleriniz Nedir?

Yaptığımda testi buraya atacağım hocam. Teşekkür ederim. 1756318663 Teşekkür ederim hocam, umarım uzun ömürlü bir bilgisayar olur. 1756318684 Sıkıntı yok hocam cevaplarınız için teşekkür ederim.
  3. E

HB'de bi anda indirime girdi hocam, 1 ay oldu alalı. Sistemi daha 2 gün önce kurdum. Baya bekledi yani anakart. Şimdi dediğiniz gibi fiyatları uçmuş.
  4. E

OCCT 10dk stres testinde 70 dereceyi geçmedi hocam. Vatanda en uygun indirimde bu vardı. Kasa mimari amaçlı toplandı. Dediğim gibi oyunla işim yok.
  5. E

Hocam yaptığım araştırmalara göre rendering için MHz ön plana çıkıyor. İleriye dönük olsun diye de 48GB'a karar kıldım. Hem frekans hemde CL olarak en iyi seçenek KLEVV gibi göründü.
  6. E

Merhaba aşağıdaki sistemi topladım, aldığım fiyatları da yazdım. Sistemi mimari amaçlı aldım, oyun vs. işim yok. Sizce fiyat, ürün olarak düşünceniz nedir? Anakart: Asus Tuf Gamıng B850M PLUS Wıfı Amd B850 Am5 Ddr5 8000 MHz Dp HDMI 3x M2 8.750 TL Ekran Kartı: ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING...
  7. E

🔥İndirim Mavi'de Seçili Ürünlerde 1500/500 İndirim

Tavsiyeniz var mı hocam farklı bir marka?
  8. E

🔥İndirim VATANBİLGİSAYAR İNDİRİM KODU

SFF olması soğutma olarak artısı var mı* Düz Zotac'lara baktım onlara kıyasla ince kart.
  9. E

🔥İndirim VATANBİLGİSAYAR İNDİRİM KODU

105.6K’ya MSI Trio 5090 OC alındı. Herkese hayırlı olsun.
  10. E

MSİ İLE ASUS ARASINDA KALDIM

Hangisini aldın kardeşim?
  11. E

80.000 tl civarı laptop önerisi

Alınır mı sizce bu?
  12. E

🔥İndirim Bargello Parfümler 800/200 ile Tane 150 ye geliyor

Toros Levant Akşam Kirazı Foça Göcek Levant ve kirazı tavsiye eder misin hocam? Birde kaç ml göremedim.
  13. E

🔥İndirim Bargello Parfümler 800/200 ile Tane 150 ye geliyor

fresh erkek hangi kojuları öneriyorsun hocam? kendi sitesinde 300tl
  14. E

[60.000TL] Kız Mimar Öğrencisi için Laptop Önerisi

Merhaba bir arkadaşım mimarlık okuyan kızına laptop alacak. AutoCAD ve render programları için zarif oyuncu laptoplarına çok benzemeyen ekran kartı Watt değeri orta yada yüksek olan, mümkünse QHD çözünürlükte ekran kalitesi iyi, pil performansı iyi olan bilindik markalardan tavsiyeniz varsa çok...
  15. E

🔥İndirim Sapphire VGA Amd 20 GB RX7900XT Pure Kuponla 26999 TL 🔥

Render için AMD mi Nvidia mı sizce? Aklımda 5070 vardı.
  16. E

❌İndirim Bitti! Google Gemini Pro ve VEO 3 15 AYLIK 50TL (ÖĞRENCİ OLMASAN BİLE)🔥🔥

Gemini uygulamasında halka yok, tarayıcıdan girince halka var yine de aynı uyarı.
  17. E

❌İndirim Bitti! Google Gemini Pro ve VEO 3 15 AYLIK 50TL (ÖĞRENCİ OLMASAN BİLE)🔥🔥

Hocam ben bir kere video oluşturabildim, ikinciye saat tarih veriyor. Ama pro’da yazıyor. Olmadı mi şimdi bu?
  18. E

Bende de bu şekil, baba oğul fotoları Yanyana koy diyorum, yapmıyor. Oldu mu olmadı mı anlamadım.
  19. E

🔥İndirim Rizline Volkswagen Golf 7 2012-2019 3D Havuzlu Paspasas - 803 TL

Örnek sayfa var mı güvenilir hocam?
Geri