Arama sonuçları: *

1. B

8-10bin tl civarı yurtdışı telefon önerisi

Arkadaslar yemeksepetinde kuryelik yaparken kullanıcam android telefon istiyorum bataryası iyi olan nfc özelliği olan ve gündelik hayatta da rahat bi şekilde kullanabileceğim oyun falan oynamıyorum genelde sosyal medya vb ona göre bişeyler önerirseniz sevinirim
  2. B

4000 TL CİVARI 144-165 HZ KAVİSLİ MONİTÖR ÖNERİSİ

herkese iyi günler arkadaşlar 4000tl civarı bütçem var genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum veya fifa falan arada dizi film izlerim monitör öneriniz varsa yazar mısınız birde...
  3. B

STEAM ATATÜRK TEMALI PROFİL NASIL YAPILIR

Arkadaşlar bilenler vardır belki bgy de falan paylaşılmıştı atatürk temalı bi steam profili vardı sniper elite 3 arka planını aldım fakat çizimi nerden bulsbilirim bilen var mı
  4. B

4000 TL CİVARI MONİTÖR ÖNERİSİ 144HZ

arkadaşlar 4000tl civarı bütçem var fps oyunları oynuyorum daha çok arada film dizi izliyorum ona göre bişeyler önerirseniz sevinirim. (rtx3060 12gb r5 5600)
  5. B

Steam'de 700 TL İle Ne Yapmalıyım? (CS-GO SKİN ÖNERİSİ)

teşekkür ederim kral
  6. B

❌İndirim Bitti! CS 2 KAPSÜLLER HALA %75 indirimde

arkadaşlar 540tl var steamde hangilerinden almalıyım sizce hepsinden parça parça mı alsam
  7. B

bulamadım da atabilir misiniz
  8. B

hangi kapsüller alınır hocam
  9. B

hangi kapsülleri önerirsiniz
  10. B

arkadaşlar steamde 700 liram var cs go oynuyorum genelde sizce skin mi almaliyim cs2 gelince artacağını söyledikleri skinlerden yoksa oyun fiyatları artacakmış oyun mu almak mantıklı(ak47-m4a4 önerirseniz sevinirim)
  11. B

1000 TL CİVARI KLAVYE ÖNERİSİ

700-1000 tl civarı klavye onerisi mekanik olmasina gerek yok ama red switch olursa daha iyi olur
  12. B

Cs:go Envanter Di̇zi̇cem Ski̇n Öneri̇si̇ Yapar Misiniz 400tl Ci̇vari(yatirim Yapmalik)

genel olarak çoğu silahı kullanıyorum ama m4a1-s awp ak-47 falan fark etmiyor önerilere açığım
  13. B

Cs:go Envanter Di̇zi̇cem Ski̇n Öneri̇si̇ Yapar Misiniz 400tl Ci̇vari(yatirim Yapmalik)

arkadaşlar 400-500 tl bütçe ile envanter dizicem skin önerisi yaparsanız bide yatırım için tavsiyeleriniz varsa söylerseniz sevinirim
  14. B

Gencer Gaming DA-C2 Ulaşılamıyor

Kanka kesin degilde cok yogunluk var diyolar perşembe falan kargoya verseler sonra tatil giriyo ama inşallah daha erken verirler
  15. B

Gencer Gaming DA-C2 Ulaşılamıyor

Kanka bende 6 nisanda akşam sipariş verdim çok yoğunluk var diyolar açana kadar aralıksız aradığım zaman ulaşabildim 7-10 iş gününde kargoya vericez dediler 6. İş günündeyim şu an büyük ihtimal bayramdan sonraya kalıcak
  16. B

Ram MHz nasıl değiştirim

Kanka 3500e 3400e falan cekin diyolardi bi dene istersen
  17. B

Rampage X-Base ARGB Fanlı 600 W ATX Oyuncu Kasası Mesh mi (DA-C2)

kanka rica etsem instagramını falan verebilir misin bende işlemci ve anakart özelleştirdim b450m k bide ryzen 5 5600e yükselttim
  18. B

kanka sende mi da-c2 aldın aldiysan özelleştirme yaptın mı acaba
  19. B

Arkadaşlar da-c2 sistem siparişi verdim 6 nisanda ama kasa videodaki kasa değil başlıktaki kasayla değiştirmişler dikkat etmeden siparişi verdim onaylandı acaba kasa mesh mi bilgisi olan var mı ya da sipariş onaylandıktan sonra kasayı değiştirebiliyor muyum yardımcı olursanız sevinirim
  20. B

GencerGaming DA-C2 oyunlarda çökme problemi

kanka acaba kargon gelince yanıtlar mısın nasıl geldi falan diye merak ediyorum da teşekkür ederim şimdiden
Top Bottom