Arama sonuçları: *

• Users: xraye
  • Order by date
  1. X

Öneri Güncel | Olsada direkt alsam dedidğiniz ürünler nelerdir?

Ekran kartı desteğine talibim şimdiden ama uygun fiyatlı olsun lütfen.
  2. X

GTA 5 de arkadaşımı nasıl banlatabilirim

Banlatmanin yolu var mı bilmiyorum ancak senin yerinde olsam onla oyun oynamam olur biter.
  3. X

Yardım Bütçeye Göre Ekran Kartı Önerisi

Asus dual 6700xt kullanıyorum tavsiye ederim ancak bende coil whine çıktı biraz can sıkıcı bir ses Tabi dlss özelliği nvidiayi çok öne taşıyor ama 6700xt saf güç olarak keske nvidia alsaydım dedirtmedi
  4. X

19k ya monitörlü sistem

Sizin attığınız daha mantıklı bence. Belki anakarti da değiştirebilirsiniz.
  5. X

Öneri CSGO AK-47 skin önerisi

Cs go stash sitesinden istediğin gibi inceleyebilirsin. bence bu fiyata anubis gayet güzel skin. Bitskins gibi diğer platformlardan ucuza alabilirsin skinleri.
  6. X

Oyunda yüksesk fps ama monitör düşük olursa ne olur?

Yaşayacağın tek sorun 150 fpsi 60 fps olarak görürsün başka bi sey olmaz.
  7. X

Noctua İşlemci Soğutucu

Öncelikle hayırlı olsun. Ürün elinize ulaşınca test sonuçlarını paylaşırsanız çok sevinirim. Bu model de çok iyi performans veriyor. Bütçemi bunun için de zorlayabilirim
  8. X

Noctua İşlemci Soğutucu

Noctua'nın bu modeli ve termal macununa karar verdim. Performans testleri çok iyi gözüküyor. Çift fanlı kullanmayı düşünüyorum. Sizce bu fiyata değer mi? Toplam fiyata gümrük vergisi dahil değil. Gümrük vergisini ekleyince toplam ödeme 1456 TL oluyor. İşlemcim 5600 ancak stok soğutucu ile...
  9. X

bu sistemi alayım mı daha iyisi var mı?

Sisteme yorum yapamam ama monitör illa kavisli olsun diyorsanız şu modele bakabilirsinizhttps://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-23-8-vx2418c-fullhd-1ms-165hz-2xhdmi-dp-freesync-premium-curve-gaming-monitor-fiyati,2036127970.html
  10. X

Yardım Kaliteli Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi

En fazla 3600 tl ye kablosuz gaming kulaklık bakıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
  11. X

Gaming.gen kargolama sorunu

Ayın 29'unda sınavlarım başlıyor ve şuan bilgisayarsiz kaldım. ne yapacağım bilmiyorum umarım en kısa zamanda kargolanır
  12. X

Gaming.gen kargolama sorunu

Gaming.gen den verilen bilgisayar siparişlerinin ortalama kargo süresi nedir acaba? Benim siparişi vermemin üzerinden çok geçmedi. ancak kargolama süreciyle ilgili sorun yaşayan çok kişi var. Çok uzun sürede kargoya verilecekse bilgilendirseler bari. Daha fatura bile kesmemisler 5 gün oldu...
  13. X

Donanım Arşivi Rtx 3060 ti gddr6x F/P sistem geliyor

Tahmini fiyatı ne olur var mı bilgilendirebilecek biri?
Top Bottom