Arama sonuçları: *

1. Guvenefendi

Kutulu oyun bulabileceğim yerler

Hayır bilgisayar için. Ama gidişat konsol alıp öyle kutulu Fifa pes aramak olacak ama o B planı.
  2. Guvenefendi

Kutulu oyun bulabileceğim yerler

İstanbul veya Ankara'da kutulu oyun bulabileceğim bit pazarları var mı? Ya da çok uyguna satın alabileceğim yerler? Özellikle fifa ve pes serilerini almak istiyorum. Biliyorsunuzdur steam ya da her hangi bir yerde satışları yok olanlarda inanılmaz pahalı eneba kinguin vb sitelerde
  3. Guvenefendi

Ne zaman yeni kasa toplamalıyım?

oem ne oluyor hocam
  4. Guvenefendi

Ne zaman yeni kasa toplamalıyım?

Yeni kasa toplamayı planlıyorum. Size sormak istediğim ise ne zaman toplamalıyım? Yani belki yeni nesil işlemci ekran kartı ram vs çıkacaktır yok yere eski nesil sistem toplamayayım. Şuanda mesela ramlar DDr4
  5. Guvenefendi

Harici dvdroom tavsiyesi

Arkadaşlar pc oyunlarımı oynamak için Harici dvd room lazım bütçe 1000 tl civarı. Ayrıca alırken hangi özelliklerine dikkat etmem lazım
  6. Guvenefendi

Termal macun ve termal ped tavsiye

Ekran kartı modeliniz ne? Ben 2 gün önce ekran kartı macun yenileme yaptım macun pek bi etki yapmadı. Macun biraz eski belki ondan olabilir. pedler yeniydi zaten ped kaç mm olacak onu öğrenemediğim için hiç dokunmadım zaten yeni gibilerdi.
  7. Guvenefendi

RTX 3060 Ekran Kartı için Ped Önerisi

Bugün yeniledim. 3-4 vida arttı ama olsun. Dediğin gibi pedler sapasaglam bir şey olmamış Macunu yeniledim sadece
  8. Guvenefendi

Oyun oynuyorum da yine de değiştirmek istiyorum. Emin olamadığım konu ise Pedlerin laç mm olması gerektiği
  9. Guvenefendi

Hocam 2023 te aldım bilgisayarı. Muhtemelen yenilemek gerekir diye düşündüm. Hem macunu yenilerken onu da yeniliyim dedim. İlk defa yapacağım. O testte muhtemelen aşırı sıcak çıkacak çünkü şuan havalarda çok sıcak. Aldığımdan beri ilk defa ekran kartım bu kadar ısındı ve fanları yüksek seviyede...
  10. Guvenefendi

Merhaba Ekran kartı bakımını yapmak istiyorum ilk defa yapacağım. Araştırdığımda bir de ped değişikliği yapıldığını gördüm. Değiştirmişken onu da değiştireyim diyorum. Ancak ilk defa yapacağım ve bilgim yok. İnternette araştırmama rağmen size sormak istedim. Kaliteli bir ped önerir misiniz ve...
  11. Guvenefendi

Çözüldü✓ Yeni Aldığım SSD Hızı Yarı Yarıya

Vall ben de bilmiyorum burada arkadaşlar sağ olsun yardım ettiler.
  12. Guvenefendi

dogrudur benım anakartın nesli yetmiyormus hocam
  13. Guvenefendi

Tamam hocam atıyorum derhal iyi geceler cok sagolun 1743624569 Görmesem daha iyiydi de neyse işte çok sag olun :)
  14. Guvenefendi

Aynen hocam öyle yapacağım artık ddr5 li sistem kurarsam teşekkür ederim. 1743624382 Öyle yapacağız artık hocam mecbur. :) 1743624439 Hocam her şeye baktım sanıyordum yanılmışım teşekkür ederim.
  15. Guvenefendi

Hocam ona nerden bakacağım onu kaçırmışım ben
  16. Guvenefendi

Hocam amazondan aldım. Aslında özellikleri istediğim gibi problem yok sadece işte tam performans alamayacagım saglık olsun anakart alırsam bu ssd ye uyumlu anakart alırım
  17. Guvenefendi

Hadi ya. o kadar da araştırdım yazık oldu. Gen 4 oldugunu nereden anlarım hocam ona bakayım en azından anakartta hata yapmam 1743623890 Hocam 2 tb işte bi windows yukledim bide steam yukledim bombos
  18. Guvenefendi

Problem ne çözemedim bugün aldım ssd yi hemen takıp win 10 yükledim. test yaptım sonuç bu çözemedim.
  19. Guvenefendi

Biraz daha açar mısınız anakartın linki var
  20. Guvenefendi

Başlıktaki gibi arkadaşlar. Satın aldığım SSD: https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0DBR6TRZQ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1 Anakartım: https://www.incehesap.com/msi-pro-h610m-b-ddr4-gaming-anakart-fiyati-56278/?srsltid=AfmBOorqY0FyAa79sRWcq3Cna3bhdb0fTDw5rlhSRyPJkqVsKq6cw_df...
Geri