Arama sonuçları: *

1. Guvenefendi

Ekran kartıma hangi soğutucu almalıyım?

Dediklerinize göre araştırıp alacağım arkadaşlar çok teşekkürler vakit ayırdınız
  2. Guvenefendi

işte 75-80 falan oldu geçen gün apex deniyim dedim. Dedim bi soğutucu alayım da neyse artık çok teşekkür ederim. 1690127700 Teşekkür ederim artık fan sayısıı arttıracağım yerler var boşta
  3. Guvenefendi

Anladım kendinden monteli oluyor ekstra ekran kartı için soğutucu yok yani. Peki nasıl soğutacağız ekran kartını fikrin var mı
  4. Guvenefendi

Çok hakim değilim. Ekran kartım için ayrı bir sıvı soğutma almak istiyorum yani böyle bir şey var diye biliyorum. işlemci için aramıyorum ekran kartı için istiyorum.
  5. Guvenefendi

soruyu mu anlamadın ben mi anlatamadım. Ekran kartları için soğutucu mu yok onu mu demek istiyorsun
  6. Guvenefendi

Kasam bu https://www.itopya.com/msi-mag-forge-m100r-tempered-glass-argb-fan-usb-32-matx-bilgisayar-kasasi_u19762 ekran kartımda bu arkadaşlar. https://www.itopya.com/gigabyte-geforce-rtx-3060-windforce-oc-12gb-gddr6-192-bit-ekran-karti_u23010 Kendim bilemedim ne almam gerektiğini. Sığar mı...
  7. Guvenefendi

Ww2 hakkında oyun önerileri

ps1 ve ps2 emülator kurup o tarzda oyunları oynayabilirsin medal of honor gibi mesela. Alternatif aklında olsun
  8. Guvenefendi

Steam indiriminde son günlerde ne alınır

total war seversen o seriye bakabilirsin. Ayrıca mortal kombat 11 injustice 2 berabere 132 tl ayrıca içinde dlcler de var. dlclerin hepsi var mı bakmadım. Bakarsın 1688847788 her ikisinde de 4 er dlc eksik. Ama birçok dlc var pakette
  9. Guvenefendi

Joystick için kılıf arıyorum

https://www.amazon.com.tr/Logitech-F310-Gaming-Oyun-Pedi/dp/B00CJAF3ME Bu joysticki aldım da acaba kullanan var mı? buna uygun kılıf arıyorum beyler hanımlar
  10. Guvenefendi

Çözüldü✓ Mikrofonumdan ses çok boğuk geliyor

lenovo lecco hocam. Amazondan aldım
  11. Guvenefendi

Çözüldü✓ Mikrofonumdan ses çok boğuk geliyor

Yeni kulaklık aldım mikrofonlu test ettiğimde sesim inanılmaz derinden geliyor ve boğuk bir ses geliyor. bir türlü çözemedim. Yardımcı olur musunuz
  12. Guvenefendi

Retroarch grafik kalitesini nasıl yükseltebiliriz?

Merhaba kullanan var mı? Özellikle ps1 oyunlarının kalitesini yükseltmek istiyorum. Tabi komple hepsini yükseltecek bir yöntem varsa da olur. Ayrıca ps2 emülatörünü de indirdim ama olmadı oyunu açmadı.
  13. Guvenefendi

Steam mobil uygulamadan bilgisayar için oyun alınır mı?

Ben hep öyle alıyorum
  14. Guvenefendi

RDR 2 Eve davet ve yemek

Gittim ve bulamadım :) Dogrusunu atar mısın ya da adı ne bu olayın oyunda araştırayım.
  15. Guvenefendi

RDR 2 Eve davet ve yemek

Hesaplaşmaya gidiyorum...
  16. Guvenefendi

Kalıcı Ücretsiz DIABLO 4 Amazon Prime

Verir ya bence içerik olsa belirtirler.
  17. Guvenefendi

RDR 2 Eve davet ve yemek

nokta atış söyleyebilir misin 1687961087 bak iyice sinirlendim :D
  18. Guvenefendi

RDR 2 Eve davet ve yemek

Merhaba arkadaşlar Beni bi adam evine buyrun sıcak yemek var diyerek eve davet etti bir b.k olacagını bildiğim için silahlı girdim ama sinematik girdi ve adam beni bayılttı biraz ayıldım işte beni çok zorladın ama kavga çok keyifliydi falan dedi sonra tekrar bayıldım uyandığımda ormanda...
  19. Guvenefendi

Steam de Geçerli oyun keyi nereden satın alabilirim

Steamda kütuphaneme ekleyebileceğim oyunları nereden satın alabilirim. Key satin almak istiyorum steam harici hiç oyun almadım.
Top Bottom