Arama sonuçları: *

1. E

Pc klavye mouse monitör bir anda gidiyor

İyi günler herkese bilgisayarımda valorantı yüklemeye çalışıyorum fakat yükleme başlatınca bilgisayarın monitörü klavye mouseı bir anda gidiyor kasa ve fanlar çalışmaya devam ediyor yeni sıfırladım bilgisayarı Sistemim amd ryzen 3 2200g 8gb ram ve b450m anakart
  2. E

Xbox Series s Vs PlayStation 4

Teşekkür ederim,oynayabileceğim hikayeli oyun onerebilirmisiniz xboxta
  3. E

Xbox Series s Vs PlayStation 4

Merhaba öncelikle Herkese iyi forumlar dilerim.Şu an sadece bu 2 konsolu alacak durumum var Büyük ihtimal ya PlayStation Plus ya da game pass olarak kullanacağım hangisini almam gerekiyor diye sormak istedim İyi forumlar
  4. E

Bu sistem ne kadara satılmalı

Elimde eski bilgisayarım kaldı onu satmak istiyorum özellikleri şöyle; Amd radeon HD 6950 2 GB i5 4440 8x1 RAM Windows 10 İyi forumlar dilerim herkese...
  5. E

20-25k Android telefon önerisi

fiyat bakımından diğerkilerden daha yüksek 256 versiyonu
  6. E

şimdi bakınca 24fe fazla yüksek geliyor onun yerine 23fe alsamda kurtarmazmı Poco x7 pro yerine
  7. E

Bu hafta içinde yeni telefona geçeceğim Poco x7 pro ve s24fe arasında kaldım ne alsam karar veremedim sizce hangi telefon daha sağlıklı olur(başka önerilerede açığım)
  8. E

SİSTEMİM DETROİT KALDIRIR MI?

HD 6950 (2GB) İ5 4440 8GB RAM (8X1) Windows 10 Bilgisayarım sizce kaldırır mı epicte 140 lira gibi bir fiyatı var almak istedim işlemci karşılıyor fakat ekran kartı düşük kalıyor iyi forumlar.
  9. E

PS5 bir anda kapanıyor

HDMI kablosu çok ısınıyor ve PS5 bir anda kapanıyor çözümü bilen veya sorunu yaşayan varmı?İyi forumlar
  10. E

FİFA 18 DirectX hatası

Fifa 18e giriş yaparken directx hatası alıyorum aşağıya bıraktım iyi forumlar
  11. E

GTA 5 VCRUNTİME HATASI

Bilgisayarımı sıfırladım ve gta5e girmek istediğimde bu hatayla karşılaştım iyi forumlar
  12. E

6 Yıllık arkadaşıma açıldım ve red yedim

şundan çekiyoruz o zaman https://vt.tiktok.com/ZSjw4V5fR/
  13. E

6 Yıllık arkadaşıma açıldım ve red yedim

6 Yıllık bir kız arkadaşım vardı pazartesi günü açıldım ve reddetti (hiç bir erkek istemiyormuş hayatında,sınava odaklanması lazımmış vs.)mesajla düzgün iletişim kuramadigimizdan dolayı bugün yüzyüze görüştüm ve şunları dedim"sen bunun geçici heves olduğunu düşünüyorsun fakat ben seni...
  14. E

İsmi iki kere tekrar eden futbolcular

ya birkaç gündür bu futbolcunun adını unuttum fotoğrafı falan da yok ama ismi lua lua gibi iki kere tekrar ediyordu aklıma gelse çok güzel şakalar yapacağım ama aklıma gelmiyor söylerseniz sevinirim
  15. E

FİFA 22 nerden oynayabilirim

pc fifa 23 ü kaldırmadığı için fifa 22 oynamak istiyorum nasıl alabilirim?
  16. E

NAYS KART SORUN YARATIRMİ

Öncelikle herkese iyi forumlar nays kartı kullanmak istiyorum arkadaşlara vs. para atmak veya almak için herhangi bir sorun olurmu(param eksiye düşer mi yada borçlu duruma düşer miyim vs.)Tekrardan iyi forumlar...
  17. E

F/P Laptop önerisi .

değil 1721682880 oyunlari iyi oynatacak herhangi bir laptop işimi görür
  18. E

F/P Laptop önerisi .

Benim kartımda monster ve escalibur notebooklara 12 taksit oluyor Max 30k diyelim bütçeye
  19. E

F/P Laptop önerisi .

Genellikle oyun oynamak için kullanacağım bir laptop önerisi,taksitle almayı düşünüyorum aylık Max 3k verebilirim.İyi forumlar
Geri