Arama sonuçları: *

1. M

4k monitör önerisi istiyorum

4k monitör önerisi istiyorum ps5 için oyunlar daha zevkli olsun yenileme hızı da iyi olursa güzel olur bütçem 15-25 bandı üstü olmaz.
  2. M

50 bin bandında oyuncu laptop önerisi

Gidip yerinden alıcam bise atarım onu
  3. M

Dostum attığın link açılmıyor birde masaüstüm bar zaten taşınabilir istiyorum
  4. M

Beklemek istemiyorum hocam şuan bu bantlarda sorunsuz sağlam bişey istiyorum.
  5. M

Merhaba arkadaşlar bana 50 bin bandında oyuncu laptopu önerisi lazım sorun çıkarmasın uzun yıllar götürsün istiyorum önerilerinizi bekliyorum.
  6. M

Klavye önerisi yapar mısınız?

Dediğim gibi masamda yer yok maksimum yüzde 75lik olması lazım yinede teşekkürler.
  7. M

Masam kısıtlı 75 olursa iyi olur çift mönitör sistem ekstra yer kaplasın istemiyorum ama aynı siteden mi güvenilir mi yani?
  8. M

Dediğiniz site ürünü sağlam bi şekilde gönderiyorsa güvenilirse garanti sorun değil onu tercih ederim. 1736111484 Ve DAREU EK75 nasıl ses butonu hoşuma gitti.
  9. M

Bu sayfa güvenilir mi çok ucuz çünkü.
  10. M

Bende aslında 75 istiyorum ama Aula f75 yok artık biliyorsun bütçemde az o yüzden sordum farklı bir önerin varsa bakabilirim.
  11. M

Merhaba arkadaşlar. Beyaz bir klavye almak istiyorum Aula F75'i kaçırdım. Aklımda bunlar var hangisi sizce veya başka klavye önerir misiniz? Bu 3 klavye arasında kaldım: Amazon.com.tr...
  12. M

3080 için kasa önerisi acil?

Ölçüleri resim olarak koydum kasa önerisi PSU olmasın ve uygun olsun ekran kartım üç fanli görsel ekledim.
  13. M

Üniversite için Laptop önerisi?

Üniversite için Laptop önerisi bütçe 5-7 arası?
  14. M

3080 ti'e monitörü önerirsiniz?

sizde Asusun modelini önerirsiniz yani ek olarak gamebooster modeli IPS ise alınır mı?
  15. M

2 k monitör önerir misiniz bütçem kısıtlı biliyorsunuz. Ama bence 4 bine yoktur 2.el falan belki yüksek hz 2 k çok pahalı değil mi önerir misiniz
  16. M

Lgyi baya kotulediler LG galiba IPS değil. Asus IPS.
  17. M

3080 ti kullanıyorum.
  18. M

Hangi monitöru almalıyım yardımcı olur musunuz?

IPS ne abi
  19. M

3080e hangi anakarti almalıyım

hallettim teşekkür ederim
  20. M

Hangi monitöru almalıyım yardımcı olur musunuz?

Merhabalar sistem kurdum monitör alicam kendime bı tanıdık abide gamebooster 27inc 165 Hz monitör var 4 bin TL'ye veiririm diyor 6 ay falan kullanmış 1.5 yıl garantisi var sizce onu mu alayım yoksa Lg 24 inç 165 Hz mi alayım sıfır 3600 liraya yoksa başka öneriniz var mı bu fiyatta?
Geri