Arama sonuçları: *

1. Y

Çözüldü✓ AMD EKRAN KARTI NEDEN TAVSİYE EDİLMİYO

Ben 2 haftadır Asus Dual RX6700XT 12GB kullanıyorum oyunlar da inanılmaz iyi performansı var.Driver sorunuyla karşılaşmadım veya her hangi bir sorun ile karşılaşmadım.Ekran kartımı zorluyorum tam yükte 70 dereceyi geçmiyor.
  2. Y

1000 TL BÜTÇE MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

Gamebooster G918 Fire storm alınabilir 1 yıldır red switch olanı kullanıyorum, çok kaliteli.
  3. Y

1000 TL BÜTÇE MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

4. Y

Kasamın belirli aralıklar da açılmama sorunu

Sistemim- -Asus Tuf B550 anakartı (Daha yeni) -Kasa Corsair carbide spec delta -Psu Corsair 750+80w bronz -Ram XPG 16x2 32 3600 mhz -Asus Dual RX6700XT ekran kartı -Ryzen 7 5800x işlemci Bütün parçaları yeni aldım ve ilk bir kaç gün sorunsuz çalışıyordu.1 haftadır pc belirli aralıklarla...
  5. Y

Asus Prime B450M A II anakartın kaç RGB fan desteği vardır?

Anakartın fan 4-pin desteği var zaten anlamadığım RGB destekliyor mu?
  6. Y

Fan da sorun yok kasanın arka kasa fanını da RGB yapmak istiyorum,şu an düz RGB siz fan.Spec Delta kasamın dahili 3 tane RGB fanı var zaten 4.yü de yapayım diyorum.
  7. Y

Düz fan girişi yazan yeri bulamadım,dediğin yere taksam çalışır mı?
  8. Y

CHA FAN1 yazıyor fanı RGB fan ile değişip taksam çalışır mı?
  9. Y

Anakartın teknik özelliklerin de doğrudan 4-PWM/DC fan yazıyor ama RGB desteği ile alakalı bir şey bulamadım. Corsair Carbide SPEC-DELTA kasam var 3 RGB fanı default geldi zaten ama 4. fanı da RGB yapmak istiyorum.
Geri