Arama sonuçları: *

• Users: b0h3m
  • Order by date
  1. b0h3m

Çözüldü✓ ASUS ROG PG27UCDM pembe pikseller

Mevcut sürümü silip bi önceki sürüme geçerek de bi deneyebilirsin aynı sorun oluyor mu diye
  2. b0h3m

Arctis Nova Pro Wireless cihazım açılmıyor

Despec kesinlikle yardımcı olur. Benim nova pro wireless bozuldu arada bir bağlantısı kopuyor bazen deck ile kulaklık kendi arasında bağlantı kuramıyor komple kopuyor falan acayip bi sorunlar var Despec den iade değişim çıktı ama amazon sağolsun stoklarda olmadığı için 6 ay oldu hala değişim...
  3. b0h3m

PC başında Oyun ve Müzik için kablosuz kulaklık önerisi

Mrb 2 ay önce Razer Blackshark pro 2023 wireless almıştım güzel kulaklıktı müzik de oyunda tatmin ediyordu fakat dungle bozukmuş bağlantı kopmaları yaşıyordum garantiye yolladım iade yapacaklar, bende yeni bir kulaklık arayışına girdim, müzik dinlemekten keyif alacağım oyunda da iyi performans...
  4. b0h3m

2 kulaklık dan hangisini önerirsiniz ?

Steelseries Arctis Nova 7 Kablosuz Bluetooth Razer Blackshark v2 pro 2023 kablosuz ikisinden birini almak istiyorum sizce hangisini almalıyım ?
  5. b0h3m

Çözüldü✓ Kasa fanları fan çoklayıcı taktıktan sonra aşırı sesli çalışıyor

Kendi konumu yanıtlamış gibi olacam ama Sorunumu çözdüm İlk önce Fan çoklayıcıyı eksik bağlamışım 2aktif pinli ek kablosunu Sys_fan1 e bağladım ardından Sıvı soğutucu fanların birini Fan çoklayıcıdaki Kırmızı yere bağladım ve biosdan PWM aktif ettim sorunum çözüldü fanlar gayet normal ve sessiz...
  6. b0h3m

Çözüldü✓ Kasa fanları fan çoklayıcı taktıktan sonra aşırı sesli çalışıyor

Sistemim imzamdaki gibidir MSI B450M Gaming Plus Anakart R5 5600x işlemci 750 W Corsair 80 plus GOLD DeepCool LE500 Marrs 240m bk Sıvı soğutucu İşlemcim için Sıvı soğutma aldım sıvı soğutma 240M 2 fanlı ve birde işlemcinin üzerine takılan aparatın kendi kablo çıkışı mevcut onu altaki resimdeki...
  7. b0h3m

Çözüldü✓ R5 5500 Sıcaklık sorunu

Sanırım kasanın hava sirkülasyonu da kötü Tek çare stok fan dan kurtulma olacaktır iyi bi Bi kule tipi işlemci fanı işini görecektir.
  8. b0h3m

Çözüldü✓ R5 5500 Sıcaklık sorunu

5500 ile stok fan la sıcak havalarda bu dereceleri görmen normal hangi oyunlarda genelde o derecelere geliyor ?
  9. b0h3m

Ekrana görüntü gelmiyor

Ekran kartı takılımı geldi sen mi taktın güç pinlerini doğru taktığına emin olmalısın hatta varsa başka power kablosuyla dene derim
  10. b0h3m

Hangi monitör acaba?

Gamebooster 1ms 165 32inç olanını kullanıyorum ışık sızması harici tek sorunu moinötün ayakları çok büyük rahatsız ediyor ve duvara monte olmuyor
  11. b0h3m

Çözüldü✓ bılgısayarım satacagım ne kadar eder

emsallerine bakmanı öneririm dostum. o malum site den daha kolay müşteri bulunduğu için orda ki fiyatlara bak derim
  12. b0h3m

İSS Önerebilir misiniz

6 yıldır Kablonet kullanıyorum çok fazla sorun yaşadığım söylenemez yılda 1 2 kopmalar olsada müşteri temsilcileri iyi çabuk dönüş yapıyorlar ama modemleri çok kötü genelde Wifi kullanıyorsan sakın tercih etme :)
  13. b0h3m

Çözüldü✓ R5 5600x için sıvı soğutucu öneri

Sağlık olsun :)
  14. b0h3m

Sağlık olsun diyelim Gine de yardımın için Teşekkür ederim.
  15. b0h3m

Çözüldü✓ anakartım ssd mi destekler mi?

Şu çizgili bölümdeki yer m2 SSD yeri
  16. b0h3m

Evim yalovada yazın full güneş alan bir ev klima bile yetmiyor bir saatte o yüzden riske atamadım dostum
  17. b0h3m

Deep Cool LE500 Sıvı Soğutucu aldım bakalım bayramdan sonra elimde fiyatı iyidi
  18. b0h3m

r5 5600x stok fan ile çok ısınıyor malum önümüz yaz havalar yavaştan ısınmaya başladı. bu ara apex legends da max 95 warzone2.0 da max 85 derece oluyor Bilgisayarıda çok aktif kullanıyorum sürekli açık hem iş + oyun işlemci yazı çıkaramayacak gibi bu değerler ile :D . max 2200 TL bandında sıvı...
Geri