Arama sonuçları: *

1. Z

Öğrenci için laptop önerisi

araştırmalarımda şarjı kısa geldi daha çok ofis bilgisayarı tarzı bir şey arıyorum model olarak sizce ne tercih etmeliyim i5 12 serisi i5 11 serisi arasında çok fark varmı ?
  2. Z

teşekkürler öneriniz için daha fazla öneriye açığım ssd 512 rami 16 gb lık modelleri düşünüyordum
  3. Z

Merhaba arkadaşlar üniversiteye yeni başladım ve laptop alacağım. Amacım oyun oynamak vs değil sadece ders araç gereçleri için beni uzun süre götürebilecek bir laptop arıyorum. Aradığım özellikler arasında güncel olması şarjının uzun gitmesi ve tasarımının şık olması bir de ekran özellikleri...
  4. Z

Gigabyte 3070 gaming oc düşük power

Macun değişimi sonrası sorunum düzeldi kartta macun kalmamış nerdeyse cevabın için teşekkürler
  5. Z

limitlediğimi nasıl anlıcam maximum performansa ayarlı
  6. Z

Kartım genel olarak %60 tdp yi geçmiyor watt olarak 150 wattı geçmiyor mhz konusu garip şekilde rdr2 de 1600 lerde rustta 1925 oluyor onu bilmiyorum ama watt değeri düşük ne yapmam lazım kartıma uzun zamandır bakım yapmıyorum MOTHERBOARD:GİGABYTE B550M DS3H RAM:corsair vengeance 16gb ddr4...
  7. Z

Gigabyte RTX 3070 Gaming OC led sorunu

selam arkadaşlar kısaca sorunumu anlatmak istiyorum resimdeki kısım yanmıyor bunun yazılımsal bir durum mu yoksa ledleri mi sorunlu nasıl anlayabilirim ?
  8. Z

RTX3070 Gigabyte gaming oc rgb sorunu

Merhaba bende GİGABYTE Rtx3070 gaming oc modeli var tüm yazılımları yükledim rgb fusion 2.0 uygulaması sildim ve geri yükledim internetteki çoğu çözüme baktım ama GİGABYTE yazısındaki rgbyi açamıyorum RGB fusion 2.0 uygulamasında ekran kartım gözüküyor ama ışığı açılmıyor nasıl açabilirim...
  9. Z

Rgb fusion ram ve stok fanın rgb sini değiştirmiyor

Selam bugün Gigabyte B550M-K D3SH anakartıma taktığım işlemci ve RAM'ın RGB'leri çalışıyor, renkleri değişiyor ama ben RGB Fusion 2.0'dan her şeyi değiştiriyorum, RGB'leri değişmiyor. Ek olarak RTX 3070 Gigabyte Gaming OC var bildiğim kadarıyla Gigabyte yazsının da RGB olması lazm ama o da...
  10. Z

2.el ekran kartı alıcam ama emin olamadım

sağolun hocam yarın oynayıp alıcam inşalalh teşekkürler yardımlarınızı için
  11. Z

7 bin 1681593556 750w önerilen psu gücü bende 550w ondan olabilir dedi
  12. Z

tüm kablolar takılı dedi
  13. Z

yarın gidip kendim oyniyim teşekkür ederim cevabınız için
  14. Z

psu 550w olmasından kaynaklanıoyor olabilir mi
  15. Z

başka bir satıcı palit attı 2550x1440 da min:77 max:84 avg:80 idi o yüzden biraz kafam karışmıştı değerleri normal diyorsanız alıcam teşekkür ederim cevabınız için
  16. Z

kutusu böyle 1681592340 sanırım evet dediğiniz model
  17. Z

hocam bana video olarak attığı için böyle fps değerleri 2550x1440 8xmsaa min 49 max 58 avg 52 3840x2160 min:47 max:58 avg:52 1681591924 1681592012 furmark testi biraz düşük gibi geldi ama oyun karşılaştırması yaptığında fpsler internetteki benchmarklara yakın furmarka %100 güvenmeli miyim
  18. Z

Merhabalar gigabyte 3070 eagle ekran kartı alıcam ikinci el furmark değerlerini istediğimde gpu power %70 lerdeydi bunun sebebi nedir ve fps değerleri normal mi alacağım adamda 550 w psu ve r5 5600 var çözünürlük yükselmesine rağmen fpsler neden aynı bir de
Geri