Arama sonuçları: *

1. J

iCUE ramleri görmüyor

Yaklaşık 8 ay önce çok güzel bir sistem topladım. Ramlerin rengini kasayla aynı renk yapmak için indirdim. İlk birkaç gün uygulamada ramlere müdahale ettim(renk vs.). Şuanda hiçbir şekilde uygulamada ramleri göremiyorum. Anakartımı destekliyordu. 2 3 ay önce ramlerden kaynaklı bir sorun yaşadım...
  2. J

Asus Rog Delta S Wireless Mikrofon Sıkıntısı

Yaklaşık 4 5 ay önce aldığım Asus Rog Delta S Wireless kulaklık, aldığımdan beridir arada sırada mikrofonu robotlaştırıyor. Konuştuğum karşı tarafa cızırtılı ve boğuk şekilde gidiyor. Dangıl ile kullanıyorum. Uygulama üzerinden her türlü ayarı denedim fakat zaman zaman böyle bir sorun meydana...
  3. J

Yardım Sıvı soğutucu önerileri

1 - i7 13700K işlemciye 3K bütçeye uygun sıvı soğutucu önerilerinize açığım. 2 - Konu başlığı seçerken sıvı soğutucu harici seçemedim fakat GIGABYTE Z790 GAMING X AX anakarta uygun psu neler alınabilir ? 850W 80+ Bronze uygun olur mu? 3 - Ram için düşündüğüm corsair uygun olur mu? 4 - M2 ssd...
  4. J

3060Ti Ekran Kartı i7 13700K işlemci darboğaz yapar mı

Eyvallah sağolasın. Diğer parça önerisi için yeni konu açayım mı yoksa buradan devam mı edeyim ?
  5. J

He anladım. Onda sorun yok 6 7 sene boyunca herhangi bir değişim istemiyorum sistemde. İşimi görsün yeterli benim için.
  6. J

Hocam kısacası değişince benim sistemim bir işe yaramayacak mı? Ben sistemi 6 7 sene götürür diye almıştım. Değiştikten sonra çöp mü olacak sistem?
  7. J

Ayrıyeten diğer almak istediğim parçalar bunlar CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance 6000MHz CL30 DDR5 Siyah Dual Kit Ram FSP Hydro K PRO 850W 80+ Bronze 120mm Fanlı ATX PSU Ayrıca sıvı soğutucu ve m2 ssd için performas için önerinizi bekliyorum
  8. J

Toplam bitçem sadece kasa 40k civarı bir şey. Dediğim gibi işlemci ve anakartı aldım. Ekran kartını hiç kullanmadım iade edebilirsem, ekran kartı önerinize açığım
  9. J

Oyun oynarım fakat dediğim gibi farklı bir amaç için alacağım, şu oyunlar zorlar mı? Valorant, CsGo, apex, pubg, Cod mw2, fortnite vs
  10. J

11.500 TL vermiştim.
  11. J

Geçen aylarda indirim kovalayıp ASUS TUF GAMİNG 3060Tİ ekran kartı almıştım. Dün de itopyadan i7 13700K işlemci ve GIGABYTE Z790 anakart aldım. Sonradan arkadaşlar söyledi sistem darboğaz yapabilir diye. Sistemi yazılım , animasyon ve render için kullanacağım. Ara sıra oyun oynarım diye...
  12. J

Çözüldü✓ Asus Rog Delta S Wireless Cızırtı Sorunu

Bugün asus rog delta s wireless aldım kulaklık gayet iyi fakat boştayken sürekli bir cızırtı sesi geliyor. Yazılımsal ve donanımsal bir hata mı, böyle olması doğal bir şey mi? Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Geri