Arama sonuçları: *

• Users: Delil
  • Order by date
  1. D

JBL 520BT vs ANKER H30İ

İki kulaklıkta dikkatimi çekiyor. Çok arada kaldım. Hangisini almalıyım?
  2. D

Yardım Nvidia denetim masası PhysX Ayarı

Nvidia denetim masasında PhysX yapılandırılması ayarı nedir? PhysX nedir? İnternette bunu GPU olarak seçmenin oyun performansını arttıracağını söyleyenleri gördüm. Bu doğru mu? GPU yu seçersem CS2 gibi işlemci kullanan oyunlarda performans düşüşü yaşar mıyım?
  3. D

Yardım CS 2 Config dosyasını atacağım yer herkesten farklı görünüyor?

CS 2 için rip cfg kurmak istiyorum fakat olmuyor. Herkes game klasörüne girin diyor ama herkeste game klasörünün olduğu ekranda başka klasörler de (csgo, bin gibi) var bende sadece game klasörü var. Aynı yolu uyguluyorum yine de olmuyor. Cfg videosu: SS ler:
  4. D

Çözüldü✓ AMD Driver Güncel mi?

Teşekkürler
  5. D

Bende güncellemeleri denetle seçeneği yok.
  6. D

Asus Tuf Gaming A15 FA507NV model bilgisayarım var. İşlemcim AMD Ryzen 7 7735HS with Radeon Graphics. Driver sürümü ekteki görüntüde bulunmaktadır. Küçük bir araştırma yaptım ve daha güncel sürücüler olduğunu gördüm ama emin olamadım. En güncel sürümü nasıl bulabilirim? İkinci bir sorum sürücüyü...
  7. D

Çözüldü✓ ASUS TUF Gaming A15 FA507NV laptopa BIOS güncellemesi yüklenemiyor

Windows Update bölümünde isteğe bağlı güncelleştirmeler sekmesinde çıktı yaptım güncelledi. Çözüldü.
  8. D

Büyütülebiliyor sandım kusura bakmayın.
  9. D

ASUS TUF Gaming A15 FA507NV model laptopuma ASUS'un MyASUS uygulamasından BIOS güncellemesi geldiğini gördüm. Bendeki sürüm V312 uygulama V313 sürümünün geldiğini söylüyor. Uygulamadan güncelleme yaptım yeniden başlattım bilgisayarı BIOS güncelleme ekranı gelmedi normal yeniden başladı...
  10. D

Type-C Hızlı Şarjın Oyun Performansına Etkisi

Asus tuf gaming a15 model bir oyuncu dizüstü bilgisayarım var. Üzerinde 2 tane type-c girişi bulunuyor. Bu girişlerden biri usb 4.0 standartında ve 100w hızlı şarj destekliyor. Yani bilgisayarın üzerindeki etikette öyle yazıyor. Oyun oynarken telefonumu şarj edersem az da olsa performans düşüşü...
  11. D

Asus Tuf Gaming A15 vs Lenovo LOQ

Daha iyi alternatifler olduğunu biliyorum. Sadece ikisini kıyaslamanızı istiyorum.
  12. D

Asus Tuf Gaming A15 vs Lenovo LOQ

Linklerdeki bilgisayarlardan hangisi daha iyi? https://www.vatanbilgisayar.com/asus-tuf-gaming-a15-7-nesil-ryzen-7-7735hs-rtx4060-8gb-8gb-512gb-ssd-15-6inc-w11.html#urun-ozellikleri https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-loq-13-nesil-core-i7-13620h-rtx4050-6gb-16gb-512gb-ssd-15-6-w11.html
  13. D

30-35K RTX4050 LAPTOP ÖNERİSİ

Kurban bayramından sonra bir laptop alacağım. Bütçem 30-35k. RTX 4050 den düşük bir ekran kartı istemiyorum. Ekran kartının watt değerini de belirtirseniz sevinirim. Ağırlıklı oyun ve yazılım için kullanılacak. Dediklerime uygun bir tavsiyeniz varsa bekliyorum. Teşekkürler.
  14. D

25-30k Laptop Önerisi

Gayet mantıklı bir seçim hocam teşekkür ederim. Ekran kartının tdp değerine bakmak için asus un sitesine girdim ama bu modeli bulamadım 4050 li tuf model sitesinde yok. Başka bir forumda bu laptopu soran ve aynı zamanda satın alan biri 140w olduğunu yazmış. Driverlarını indirmek için asusun...
  15. D

25-30k Laptop Önerisi

https://www.gpnteknoloji.com/urun/asus-rog-strix-g16-g614ju-n3194-13-nesil-intel-i7-13650hx-16gb-ram-512gb-ssd-6gb-rtx4050-16-inc-fhd-165hz
  16. D

25-30k Laptop Önerisi

Buldum modeli gayet güzel duruyor. RTX4050 nin daha mantıklı bir seçim olacağı kararına sayenizde vardım. 8 gb ram olduğu için ve yükseltme yapabilecek durumda olmadığım için bunu maalesef tercih etmeyeceğim. Ayrıca işlemcisi kafamı karıştırdı. İşlemcinin sonundaki HS takısı ne anlama geliyor...
  17. D

25-30k Laptop Önerisi

Ne demek istediğinizi anlamadım. Ama bir model buldum ve bir sorum var. Bulduğum modelde RTX3070 150W var. RTX4050 140W lı modellere bakmadım. Sizden tavsiye bekliyorum. RTX3070 150W mı RTX4050 140W mı daha iyidir...
  18. D

25-30k Laptop Önerisi

Bu paralara 8 gb ram li bir laptop almak istemiyorum hocam. Kesinlikle katılıyorum. 140 watt 3060 lı bir model önerir misiniz hocam? 16 gb ram olmak şartıyla.
  19. D

25-30k Laptop Önerisi

Oyun ve yazılım için kullanacağım, 25-30k zorlasam 33k bütçede oyuncu laptop u önerir misiniz? Aşağıda linkini verdiğim iki laptopu buldum. RTX4060 modellere bakmam gerektiği hakkında öneri aldım ama bu fiyata RTX4060 model bulamadım. Ayrıca bir ricam ve sorum olacak. RTX4060 vs RTX4050 vs...
  20. D

Öneri Acer Nitro 5 vs HP Victus 16

Ben öyle bir model bulamadım link atar mısın?
Top Bottom