ben bunun reserve olanını alın 1200 rpm den sonra rahatsız edici bir sesi var ayrıca
kasamda 4 adet arctic p12 rgb fan var onlar 1400 rpm de bile ses yok rahatsız oldum iade ettim alacakların bilgisine..
1 ay önce aldım on numara kart. Ses yok baya serin çalışıyor. Test sonuçlarını paylaşmıştım.
Ayrıca ultra W Oc un biosunu yükledim o da sorunsuz çalışıyor.
Gücü %110 330W ye kadar artırabilirsin
Stokta %106 ya kadar izin veriyor.
Başlık 'Colorful Battle Axe RTX 5070 Ti Furmark Test Sonucu'...
kimse burada satıcılar tolu alıp satmasın demiyor ki zaten onları olumsuz etkileyen bir durum yok. hatta karlarına bu durum eskiden 1 e alıp 3 e 5 e satarken şimdi 10 a 15 satabilecek.
merhaba arkadaşlar yurt dışından gelecek kardeşime asus prime 5070ti Oc aldırmayı düşünüyorum fiyatı 695chf.
uçakta yanında getirirken bir sorun yaşar mı ?
kutuyu açıp tekrar kapatıp o şekilde getirebilir mi ?
[H3 id='Koorui+G2722P+27+n+Monitr+200Hz']Koorui G2722P 27 İnç Monitör, 200Hz[/H3]
bu modeli almıştım amazonda ilkinde ölü pixel vardı 3 tane aide ettim bunda yok ama ıps glow nasıl fotoda çok çıkmış olabilir.
[H3 id='Koorui+G2722P+27+n+Monitr+200Hz']Koorui G2722P 27 İnç Monitör, 200Hz [/H3]
Modelini almıştım. ilkinde ölü pixel çıktı bunda da sanki ips glow fazla gibi geldi foto da çok çıkmış olabilir. anlamadım iade etmelimiyim ?
Arkadaşlar merhaba bu üründen aldım ilk gelende 3 adet ölü pixel vardı değişim istedim gelende ölü pixel yok. siyah ekrandaki bu ips glow mu ışık sızması mı açıya göre değişiyor ya da iade ya da değişim talep etmeli miyim sizce ?
almasanız ne demek dostum yeni pc topluyorum. güncel fiyata bakınca uygun geldi çekti 1 ay öncesine almayınca döneceğini bilsem almam zaten. global sıkıntı var haberlere bakmadın sanırım.