Arama sonuçları: *

1. L

10.000 TL Bütçe ile Hangi İşlemciyi Tercih Etmeliyim?

Hocam sıfır alacağım indirimler kovalarım artık yeter ki fps düzelsin ve darboğaz olmasın. 14600k'ya göre 7 5700x daha mı iyidir?
  2. L

10.000 TL Bütçe ile Hangi İşlemciyi Tercih Etmeliyim?

10 bin TL'ye kadar harcama yapabilirim. Mevcut işlemcim i3 12100F. Özellikle CS2 gibi rekabetçi oyunlarda FPS drop sorunları yaşadığımı hissediyorum bundan dolayı FPS'imi yükseltmek adına işlemci değiştirmek istiyorum. Önümde iki yol var 1-Bütçenin tümünü intel modele harcayıp Anakart ve DDR4...
  3. L

🔥İndirim Havit Gamenote Kb870l Beyaz Mekanik %100 Blue Switch Klavye 629 TL!

2 yıldır kullanan biri olarak hissiyatı güzel, tuş sesleri evet fazla ; tuş basmama olayı için A harfi 6. ayında basmadı ve tamire gönderdim 1 hafta gibi bir sürede onarılıp geri gönderildi o günden beri bir problem çıkarmadı.
  4. L

FPS'im Neden Bu Kadar Düştü?

Yapay zekayla ilerledim şimdiye kadar yok hocam çözüm olmadı. Muhtemelen donanım artık yetmiyordur. Değişme zamanı yaklaştı
  5. L

Abi kim hocam pek forumda bulunmuyorum
  6. L

Evet hala çözmeye çalışıyorum hocam benimki windows 10 allahtan. Bi de o güncellemeyle düşse herhalde piksel piksel oynardım
  7. L

Çözümü var mı hocam?
  8. L

2 ay öncesine kadar sorunsuz bir şekilde 200 fps CS2, 250+ fps LoL oynarken 2 ay sonra tekrar girdiğimde FPS'im yerlerdeydi. CS2'de 130larda LoL'de oyun ilerledikçe 150 130 110'lara kadar düşüyor. Hiçbir ayar değiştirmedim Bios güncel. Isı değerleri normal XPM açık Format attım değişmedi...
  9. L

❌İndirim Bitti! LG Ultragear 25g523b-B 200 Hz Monitör 4.347 TL!!!

Benim de LG Ultragear hocam ne anlama geliyor videolar açıklar mısın?
  10. L

🔥İndirim VENTO Neptune VG07F 1.457 TL

Cam kasadan geçeceğim rx6600 oyunlarda ortalama 55 60 , cyberpunk'ta 70 derece görüyor. Değer mi geçmeye toz çok büyük sorun mu? Not: benim cam kasa olduğu için tozlanması haliyle az, 3 yıldır ilk defa temizledim temizliğe ihtiyacı bile yokmuş diyebilirim ama derece düşsün diye geçmek istiyorum.
  11. L

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Gerçekten gönderiyorlar mı kaçırdık
  12. L

❌İndirim Bitti! Havit Gamenote GK71 Pro RGB Yayıncı Mikrofonu 1000TL İNDİRİM!

3 yıldır havit 2002p kullanıyorum. Neden almamalıyız anlamadım
  13. L

🔥İndirim Trendyol Bil Kazan Başladı

Kendi kodum kullanılmış diyor. Biri kod atabilir mi
  14. L

🔥İndirim STEAM İNDİRİMİ - EA SPORTS FC™ 26 - 20.99 USD = 925,13 TL

İndirim iyi duruyor fifa merakım olsa herhalde kaçırmazdım
  15. L

❌İndirim Bitti! AMAZON 15.000 / 1000 Kupon

satıcı amazon olmak zorunda mı?
  16. L

❌İndirim Bitti! Trendyol 1200/300₺ Kupon

10.000 TL'lik ürün alacağım şöyle 1-1.5k indirim veren kupon varsa atabilirsiniz
  17. L

Yardım Dark x94rd iyi soğutmuyor

Çözüldü sanırım kolay gelsin
  18. L

Fanları attığım fotoğraftaki gibi mi taktın hocam?
  19. L

Hocam attığım videodaki adamın fanlarının yeri seninkiyle aynı olmasına rağmen galiba yönleriniz farklı. Özellikle fanın üst kısmındaki çentiklere bakarsan adamınki görseldeki gibi çapraz kısımlar egzoz fanına doğruyken senin çaprazlar rama doğru. İstersen bi düzeltip dene bakalım 1772204227...
Geri