Arama sonuçları: *

1. T

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Twisted minds comfort koltugu kullanan var mı.Tavsiye eder misiniz?
  2. T

Yardım İdefix Referans Kodu Lazım!!!!

İdefixden ilk defa alışveriş yapacağım referans kodunu paylaşabilecek var mı.Karşılıklı kod verecek
  3. T

5070 laptop 33k ? (parça bilgisi hatalı tahminen)

Açıklama veya başlıkta yok zaten.Uygulama hata yapmış
  4. T

Yardım Cinebench ve Furmark test sonuçlarım nasıl ????

tavsiye ettiğiniz ayarlar nasıl hocam
  5. T

Yeni Problem mi var ki sence
  6. T

Segotep radiant Segotep fz6 pro 1759418328 Stock
  7. T

Başlıkta yazdığı gibi yeni bilgisayarıma cinebench 23 ve furmark testlerini yaptım.Sıcaklıklar biraz fazla gibi geldi ama tam emin değilim.Var mıdır değerlendirecek İşlemci:R5 7600x Gpu: Powercolor 9060xt
  8. T

Öneri 4000TL Kasa+PSU önerisi

Kasa,fan kalitesi ve genişlik olarak çok çok iyi bir model.Psu hakkında az bilgi var ama hic sorun yaşayan görmedim.(Akım korumalı bir prizle kullanılması tavsiye ediliyordu)Pcıe 5 destekliyor.Kendim ayni markanın radiant modelini kullanıyorum.Gayet memnunum.Birbirlerine benziyorlar zaten ama bu...
  9. T

🔥İndirim Segotep FZ6 Pro Kule Tipi Soğutucu 1.299 TL

Tamamdır teşekkürler
  10. T

Mantıklı hocam düşüneceğim.Teşekkürler
  11. T

https://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm-stc8-termal-macun.html Bu iyidir sanki,gramı önemli değil
  12. T

Hocalar içinden çıkan macun kullanılır mı ekstra mı alayım daha sağlıklı olması için.Segotep marka bir macun çıkıyor(işlemci 7600x)
  13. T

Yardım Arkadaslar fotografa bakabilirmisiniz?

İkinci el alma ya bu fiyat bandında,sürekli sistem düşüyor https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5500-rtx-4060-8gb-b450m-hdv-500gb-ssd-16gb-ram.html 24.500e geliyor.Parça kalitesi hiç fena degil.Bütce varsa islemciyi 5600 yap
  14. T

🔥İndirim Lexar H31 7 in 1 Usb-C Çoklayıcı 1000 TL

Hocam dediğin gibi hepsi yakın fiyat.Kingston verbatim baseusun lexara göre hicbir artısı yok Ugreen hub işinde çok iyi tercih edebilirsiniz fakat usb portlarından sadece biri 3.0 öyle bir dezavantaji var
  15. T

Sitede 3.2 hakkında yazan:Theoretical transfer speeds for the USB 3.2 Gen 1 protocol is up to 5Gbps.Speeds are based on internal testing. Actual performance may vary. Yani gerçek usb 3.2 ile uyuyor hız.Teorik olarak demiş tabi ama lexar kalitesinden şüphe etmediğim nadir markalardan
  16. T

Maclerde öyle olmuyor maalesef.Sd kart okuyucu,type c ve hdmi var ekstradan Kalite farkı fiyat farkını yaratıyor.
  17. T

Son 1 yılın en düşük fiyatı Klasik Usb C çoklayıcı ama kaliteli bir model 3 port usb var ve 3üde usb 3.2 Maclerle tam uyumlu denebilir.Kesinti,fazla ısınma sorunları yok.Mac minide sorunsuz kullanıyorum Hdmi 4k 60hz veriyor Satıcı mediamarkt.Zaten mediamarktin kendi sitesinde de ayni fiyat ama...
  18. T

40K Sadece sistem önerisi

Gaming gecesinden 5060ti 16gb bi kasayı parçaların kalitesini yükselterek 40 41 civarına al.Almışken işlemciyi de 7600x falan yapabilirsin özellestirmeden.(7500f de gayet iyi)
Geri