Arama sonuçları: *

1. T

Iphone imei-ikos k7- imei çözümleri

Arkadaşlar telefonun imei süresi bitti.4 aylık ikos almak mantıklı mı.Eksi yanları nelerdir acaba kullanan varsa.Birde daha mantıklı başka bir yöntem var mıdır eski bir iphone telefona aynı icloudu girmek gibi
  2. T

ZerkGaming Güvenilir mi

Arkadaşlar zerkgaming sitesinden daha once alisveris yapan var mi.Guvenilirligi nedir.Bide kargo nasıl kac gunde geliyor turkiyeye
  3. T

Lamzu Atlantis Tedarik

Knk baktım yok ikisinde de Zerkgaming diye bir site buldum turkiye bulunuyor.Ama ilk defa gordum bilen varsa acaba güvenilir mi
  4. T

Lamzu Atlantis Tedarik

Arkadaşlar 2 aydır mouse almak istiyordum sonunda lamzu atlantise karar verdim ama 1 aydir stok durumu cok sikintili.Kısa bir sure satisa actilar yine kapandi.Stok durumu hakkinda net bir bilgi istedim 1 aydan kisa surede stok yenilenmez dedi. Ama şimdi almak istiyorum.Acaba yurtdisindan tedarik...
  5. T

Jabra Elite Kablosuz kulaklık tavsiye

Merhaba beyler.Jabra elite 75t almayı düşünüyorum.Sürücüleri ve sürümü çok eskide kalmadı degil mi.Birde en ucuz 2.6 gözüküyor var mı başka site tavsiyesi
  6. T

Mouse önerisi max 2000

Teşekkürler hocam 1681761037 size de teşekkürler
  7. T

Mouse önerisi max 2000

Arkadaşlar şuan için ortalama 1.500 tl gibi bir bütçem var 2000 e belki çıkabilirim.Gaming mouse arıyorum.Güncel özellikleri takip edemedim.Zowie mouselar güncellendi mi yoksa eskide mi kaldı önerileriniz nedir???
Top Bottom