Arama sonuçları: *

1. I

Selamın aleyküm Arkadaşlar iki adet pc buldum hangisini almalıyım sizce

Öncelikle selamın aleyküm Arkadaşlar iki adet pc buldum hangisini almalıyım sizce ilk sistemin özeliikleri : AMD phenom ll 6 1090 6 çekirdekli işlemci, 4 GB RAM, 512 MB 128 bit ekran kartı, 320 GB harddisk ASUS M4A87TD/USB3 DDR3 SES+GLAN+SATA 16X . Tertemiz Windows 7 64 bit formatlı/ 750...
  2. I

Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar İkinci el pc buldum alınır mı?

warbandtı 2gb ramli pcde oynuyorum yüksek ayarlarda :D
  3. I

abi sence 750 TL'ye göre iyi mi? sistem alınır mı? ramini yada ekran kartını yükselticem aldıkdan sonra zaten öyle çok yüksete oyunlar oynamicam modlanmış warband gta4 modlanmış gta sa falan yani lfs falanda oynarım yeter diyorum
  4. I

ANAKARTIN MODELİ : ASUS M4A87TD/USB3 DDR3 SES+GLAN+SATA 16X 1683967851 ABİ Bİ EKRAN KARTINI YÜKSELTSEM lol falan oynarmıyım minecraft falan i5 2400 den iyi midir? işlemci
  5. I

Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar İkinci el pc buldum alınır mı? : AMD phenom ll 6 1090 6 çekirdekli işlemci, 4 GB RAM, 512 MB 128 bit ekran kartı, 320 GB harddisk. Tertemiz Windows 7 64 bit formatlı. Sorunsuz sistem: adam la pazarlık yaptık 750 TL'ye kadar düşürdüm sizce alınır mı?
  6. I

arkadaşlar( AMD Phenom II x61090 T işlemciye işlemci fanı tavsiyesi

Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar( AMD Phenom II x61090 T 3.20gz işlemciye işlemci fanı almak isrtiyorum bütçem 250 ila 350 tl arası
  7. I

Çözüldü✓ gigabyte ga-p35-ds3r Anakartım var Xeon Serisini desteklermi

peki bios falan modlamama gerek falan yok demi abi
  8. I

Çözüldü✓ gigabyte ga-p35-ds3r Anakartım var Xeon Serisini desteklermi

Öncelikle hayırlı ramazanlar arkadaşlar/ gigabyte ga-p35-ds3r anakartım var xeon serisi işlemci takabilirmiyim yanıt veren herkese teşekkür ederim
Geri