Arama sonuçları: *

1. erenN17

ASUS ekipmanını anlat PcKolik üzerinden nasıl katılınır

ASUS ROG pelta aldım ve ekipmanını anlat kampanyası varmış ancak PcKolik sitesi üzerinde inceleme yazma seçeneği yok. Kendilerine sorduğumda Hepsiburada üzerinden yazın dediler ancak oradan da ürünü satın almadan inceleme yazamıyoruz nasıl katılabilirim?
  2. erenN17

Logitech G733 Alınır mı

Bir arkadaşım hediye olarak istersen getirebilirim dedi benim de kulaklık ihtiyacım var iyi midir bu kulaklık? Eskiden yayıncılarda görüyordum hoşuma gidiyordu.
  3. erenN17

Öneri Kalemli Tablet Önerisi

Kendime bir tablet arıyorum çizim yapmak , film dizi izlemek amacıyla kullanacağım çok ağır oyunlar oynamıyorum clash royale sadece. Ekranının iyi olması benim için önemli belirli bir bütçem yok bu ihtiyaçlarımı karşılasın yeterli
  4. erenN17

Discord Sesleri Boğuklaşırıyor

ilki yeterli oldu sağ olun.
  5. erenN17

Discord Sesleri Boğuklaşırıyor

Discord üzerinden sesli bir sohbete katıldığımda örneğin arkada müzik açıksa sesi inanılmaz boğuklaştırıyor oyun vs oynarken de aynı sorunlarla karşılaşıyoruz ekipçe çözümü nedir?
  6. erenN17

Epic Games Güncelleme Yapmıyor

İndirme hızı ve yazmayı sürekli 0 olarak gösteriyor yaklaşık 2 saattir açık interneti kullanan başka bir unsur da yok nedir bunun çözümü Epic Games bu tür durumlardan sürekli hafta sonumu mahvediyor ve inanılmaz canımı sıkıyor.
  7. erenN17

Hogwarts Legacy launch problemi

Sorunu çözebildiniz mi acaba aynı sorun bende de var.
  8. erenN17

Hogwarts Legacy Açılmıyor

oyunda yama kurulu değil yaklaşık 2 saat kadar oynadım fakat oyun bir daha açılmadı oyun açılırken gelen siyah uyarı ekranından sonra bir anda oyundan atıyor oyunum epic games üzerinden yardımcı olursanız sevinirim.
  9. erenN17

Yardım Ranch Simulator açılmıyor

kurcalarken Hybrid modunu kapattım sorun çözüldü.
  10. erenN17

intel uhd graphicsi devre dışı bırakmak sıkıntı yaratmasın.
  11. erenN17

:confused:
  12. erenN17

oyunum steam üzerinden??
  13. erenN17

yok normal değerler.
  14. erenN17

ekran kartı sürücüm güncel directx nasıl güncelleyeceğim 1728502325 baktım o da güncel
  15. erenN17

LowLevelFatalError [File:D:\build\++UE5\Sync\Engine\Source\Runtime\Windows\D3D11RHI\Private\D3D11Util.cpp] [Line: 261] CreateSwapChainResult failed with error DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED 00000000 at...
  16. erenN17

Çözüldü✓ Yeni Bilgisayarımda İnternet çok yavaş

Sürücüyü hp üzerinden yükledim bir şey değişmedi sonra Bluetooth kapattım ve sorun çözüldü.
  17. erenN17

Diğer cihazlarda hiç bir sıkıntı yok
  18. erenN17

Eski bilgisayarımdan yarı yarıya daha bile az bir indirme hızı alıyorum laptop freedos gelmişti tüm driverlarıları windows update kendi yükledi kabloyla bağlasam da bir şey değişmiyor yardım lütfen Cihaz modelim: victus 16 R1012NT
  19. erenN17

Çözüldü✓ Rtx 4080 mobile için bütçemi zorlamaya değer mi

4080 vector aldık 68 e hb üzerinden
Geri