ASUS ROG pelta aldım ve ekipmanını anlat kampanyası varmış ancak PcKolik sitesi üzerinde inceleme yazma seçeneği yok. Kendilerine sorduğumda Hepsiburada üzerinden yazın dediler ancak oradan da ürünü satın almadan inceleme yazamıyoruz nasıl katılabilirim?
Bir arkadaşım hediye olarak istersen getirebilirim dedi benim de kulaklık ihtiyacım var iyi midir bu kulaklık? Eskiden yayıncılarda görüyordum hoşuma gidiyordu.
Kendime bir tablet arıyorum çizim yapmak , film dizi izlemek amacıyla kullanacağım çok ağır oyunlar oynamıyorum clash royale sadece. Ekranının iyi olması benim için önemli belirli bir bütçem yok bu ihtiyaçlarımı karşılasın yeterli
Discord üzerinden sesli bir sohbete katıldığımda örneğin arkada müzik açıksa sesi inanılmaz boğuklaştırıyor oyun vs oynarken de aynı sorunlarla karşılaşıyoruz ekipçe çözümü nedir?
İndirme hızı ve yazmayı sürekli 0 olarak gösteriyor yaklaşık 2 saattir açık interneti kullanan başka bir unsur da yok nedir bunun çözümü Epic Games bu tür durumlardan sürekli hafta sonumu mahvediyor ve inanılmaz canımı sıkıyor.
oyunda yama kurulu değil yaklaşık 2 saat kadar oynadım fakat oyun bir daha açılmadı oyun açılırken gelen siyah uyarı ekranından sonra bir anda oyundan atıyor oyunum epic games üzerinden yardımcı olursanız sevinirim.
Eski bilgisayarımdan yarı yarıya daha bile az bir indirme hızı alıyorum laptop freedos gelmişti tüm driverlarıları windows update kendi yükledi kabloyla bağlasam da bir şey değişmiyor yardım lütfen
Cihaz modelim: victus 16 R1012NT