Arama sonuçları: *

1. M

Assetto corsa pure kuruyorum ve oyun bulanık sisli gözüküyor yardım

3 kere sıfıdan kurulum yaptım çözemedim delirmek üzereyim 1748721310 bu şekilde bir grafik istiyorum
  2. M

AM5 DDR 5 Geçeceğim Parça Öneriniz Varmı

Şuan kullandığım kartan tek farkı wifi yok oda sıkıtı yok teşekkürler
  3. M

bende bunu düşünüyorum bakalım hayırlısı
  4. M

Anakartı iade etme kararı aldım bundan sonrada msı asus harici almayı düşünmüyorum
  5. M

7500f
  6. M

Anakartı aldım ama 1742049517 Bu uyarıyı daha önce yapıysaydı iyidi sizde anakartı iade edeyimmi
  7. M

Şimdi şöyle herşeyi topladım bu anakartta 4 pin soketinin yerinde 8 pin soket var orayı bağlamassam fanalsr çalışıyor ama kasada kırmızı led yanıyor oraya soketi takarsam açılmıyor 1 sn tekrar led yanıyor ama açılmıyor
  8. M

parçaları alıp sistemi kurdum pc açılmıyor nasıl halledebillirim
  9. M

Bilgisayar Açılmıyor: Kırmızı Işık Sorunu

Yeni ddr5 am5 sistem topladım Parçalar İşlemci : ryzen 5 7500 f Anakart : colorful battle ax b650m white wifi Ram: patriot viper 16 gb Sistem parçaları geldi kurdum herşeyi taktım güç tuşuna basıyorum bir kırmızı ışık yanıp sönüyor 1sn ama açılmıyor yardımcı olabilrimisiniz
  10. M

Am5 Anakartıma bozulmuş olabilirmi

Merhaba DDR 4 sistem kullanıyordum DDR 5 geçtim anakarta önceden 24 ve 4 pin güç girişi oluyordu şuan almış olduğum anakarta 4 8 24 var ve ben 8 li pin yerine pcı e kablosununtakıp çalıştırmaya çalıştım ve hiç anakart tetiiklenmedi Fanlar falan dönmedi taktığım 8 pinli soketi söktüm tekrak...
  11. M

Anladım benim için çok önemli değil yani teşekkürler
  12. M

şuanda Anakarta 2 tane PCI Express slotu var ne işe yarıyor
  13. M

Anakart https://www.incehesap.com/colorful-battle-ax-b650m-white-wifi-v14-ddr5-7600mmhz-matx-am5-gaming-oyuncu-anakart-fiyati-76553/ İşlemci...
  14. M

şuanda bütçem 12 16 gb ram alacağım işlemci olarakta 7500 kullanacağım
  15. M

aynen senin atığın mantıklı peki işlemci olarak 7400 7500 7600
  16. M

Evet gayet güzel wi fi kullanıyorum bütçemi yükseltirsem bunu tercih edecehim 1741441048 Aslında arada fark yok gibi senin attığını alacağım
  17. M

İlerde geliştirmeyi düşünmüyorum Bunu önerirmisin https://www.epey.com/anakart/colorful-battle-ax-b650m-plus-v14.html
  18. M

Peki anakart Önerin varmı
  19. M

Merhaba şuan DDR 4 am4 sitem kullanıyorum elimdekileri satıp AM5 geçeceğim öneri anakart ram işlemci istiyorum amd olması şart
Geri