Arama sonuçları: *

1. Harbiye Nazırı

Bakü Tatili: Reşit Olmayanlar Nerede Kalabilir?

Azerbaycan kimliklede gidebiliyon zaten ama reşit değilsen pasaport lazım 18 altı için pasaport zaten veli onayı gibi.
  2. Harbiye Nazırı

Pasaportum var niye çıkamıyım aga?
  3. Harbiye Nazırı

Pasaportum var tek gidicem
  4. Harbiye Nazırı

18 yaş altı için olmuyor imza atman lazım fakat reşit olmadığın için imzan geçmiyor
  5. Harbiye Nazırı

nasip olursa bu yaz tatil için Bakü ye gidicem fakat reşit değilim nerede konaklayabilirim?
  6. Harbiye Nazırı

Ps5 İçin SSD Tavsiyesi

Ps5 depolaması artık yetmiyor oyun silmekte istemiyorum oyunlarında gbside çok önere bileceğiniz 2 3 tb ssdler varmı?
  7. Harbiye Nazırı

Battlefıeld 1 Teçhizat öneri

Beyler playstationda Bf1 oynuyom ama silahlardan teçhizatlardan falan çok anlamıyom önerileriniz varmı?
  8. Harbiye Nazırı

Yardım Oyuncu odası için led önerisi?

Yeni bir oyuncu odası yapıyorum. Odadaki her şeyi yeniden dizayn ediyorum. Bilgisayar masası, televizyon sehpası ve tavan için bir LED'ler lazım. LED'ler birbiriyle senkronize çalışmalı ve birbiriyle ayrı olmalı.
  9. Harbiye Nazırı

OYUNCU ODASI İÇİN LED ÖNERİSİ?

Yeni bir oyuncu odası yapıyorum. Odadaki her şeyi yeniden dizayn ediyorum. Bilgisayar masası, televizyon sehpası ve tavan için bir LED'ler lazım. LED'ler birbiriyle senkronize çalışmalı ve birbiriyle ayrı olmalı.
  10. Harbiye Nazırı

ROCKET LEAGUE OYNAYACAK VAR MI???

Yeni Ps5 aldım rocket league oynuyorum yalnız oynadığım için biraz sıkılıyorum. Oynamak isteyen varsa ismim "Efendibirtinerci"
  11. Harbiye Nazırı

ARAP ŞÜKRÜ KİMDİR???

Teşekkür ederim hocam
  12. Harbiye Nazırı

ARAP ŞÜKRÜ KİMDİR???

Gönül sayfam, Bu şehir beni boğuyor, Ben sende tutuklu kaldım gibi şarkıları var spotifyda arap şükrüyü araştırıyorum. Mimdir nedir merak ediyorum internet bir şey bulamadım. Eğer arap şükrü hakkında bir şey biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim.
  13. Harbiye Nazırı

Papara Şifremi Unuttum

Onu denedim fakat şifremi bilmiyorum ve o hesaptaki e-postamı kullanmıyorum
  14. Harbiye Nazırı

Papara Şifremi Unuttum

Sağol deneyeceğim.
  15. Harbiye Nazırı

Papara Şifremi Unuttum

Beyler ben bundan 1-2 yıl önce papara hesabı açtım ama o günden beri nerdeyse hiç kullan madım ve şifresini unuttum o bir kaç sene içindede e postayı ve hattımı değiştirdim (farklı bir numaraya geçmedim markayı değiştirdim) bundan dolayı kartta bloke var şifreyide değiştiremiyorum ne yapmalıyım?
  16. Harbiye Nazırı

Ps3 slimde oynanıcak yarış oyunu?

Beyler bende ps3 slim var nfs rivals gibi hikayeli kikayesiz açık dünya yarış oyunu öneriniz varmı ?
  17. Harbiye Nazırı

Ps3 SLİM KAPAK VİDASI

Beyler bende ps3 slim var temizlemem gerekiyor ama vidanın ağzı bozulmuş bir çok şey denedim ama açamadım sizin öneriniz var mı?
  18. Harbiye Nazırı

OSGOOD SCHLATTER AĞRISI

Beyler ben bir futbol kulübünde aktif olarak futbol oynuyorum ama osgood schlatter yüzünden çok ağrı çekiyorum ağrılarımı azaltıcak yöntem veya tavsiyeleriniz varmı ?
  19. Harbiye Nazırı

Nasıl kolay kilo verebilirim

ölüm diyeti
  20. Harbiye Nazırı

Kilo almak istiyorum.

Karbonhidratları biraz fazla tüketmen gerekli mesela pirinç patlağı, pilav, makarna gibi ama fazla kaçırma yoksa obez olursun. şeker ve yağı fazla tüketme.
Geri