Arama sonuçları: *

1. B

Tokyo Ghoul Manga Arıyorum 10-11-12-13-14

ya 350 400 civarı arıyorum 2.elcilerde görüyorumda internette adam cevap vermiyor bana neyse hocam teşekkür ederim
  2. B

teşekkür ederim aradığın için ben 10 ve 11 i bulup aldım hala gerisi yok arıyorum fakat bu ve bunun gibi adamlar 2019 da 30 liraya aldığı kitaba şimdi 750 falan istiyo bir kitaba çok hocam aramaya devam edeceğim ben
  3. B

Başlıkta da belirttiğim gibi serinin son 5 sayısını bulamadım. İzmir’deyim; kitapçı öneriniz olursa seriyi tamamlamak için gidip bakabilirim. Alsancak’taki Gerekli Şeyler’de de maalesef yoktu. Satmak isteyen olursa, uygun fiyatla ilgilenirim. İnternete bakıyorum ama son 5 sayı artık basılmadığı...
  4. B

Çözüldü✓ Kaspersky premium yeni pc'de %65cpu kullanıyor

otomatik tarama diye bir şey varmış habersiz yapıyormuş ondan böyle olmuş hem tarama hem güncelleme yapmış yani
  5. B

Çözüldü✓ Kaspersky premium yeni pc'de %65cpu kullanıyor

4060 ve i5-12400F li sistem aldım 2 hafta falan oluyor kaspersky son günlerde %60 kullanmaya başladı ve pc donuyor nedeni nedir? en son windows 11 yeni bir sürüm yayınlamıştı onu indirmiştim o zamanda azıcık kasmaya başlamıştı
  6. B

Çözüldü✓ 4k ya monitör tavsiyesi

yakında oyun için bilgisayar almayı düşünüyorum 24 inç civarı güzel bir monitör almak istiyorum genel olarak rekabetçi oyunlar oynarım valo vs şimdiden teşekkürler 1728054979 4k olmak zorunda değil f/p herhangi bir monitör olabilir
  7. B

Metro Exodus kayıt edilmiyor

Oyunu 1 kez bitirdim ama kötü sondu bende müsait bir zamanda tekrar başlama kararı aldım , şimdi ise oyunu oynuyorum kaydedip çıkıyorum öbürki gün girince oyun eski bitirdiğim kayıttan başlatıyor veya 0'dan başlatıyor 2 gündür saatlerim boşa gidiyor çok sinir bozucu (epic games ten oynuyorum)...
  8. B

Çözüldü✓ 3k civarında 144hz monitör önerisi

brsürü buldular bile .. :p 1700061668 teşekkürler 165hz olan işimi görür :)
  9. B

Çözüldü✓ 3k civarında 144hz monitör önerisi

2. el yada 0 mininmum 144hz 3k civarı bi monitör önerir misiniz?
  10. B

3500TL Bütçe ile Oyuncu Bilgisayarı

Teşekkürler bunlar belirttiğim oyunlar için yeterli değil mi
  11. B

3500TL Bütçe ile Oyuncu Bilgisayarı

Arkadaşlar 3500tl bütçem var ve bir bilgisayar arıyorum (kuzenim için) valorant , lol vs gibi oyunları kastırmadan oynatması yeterli olur. Biliyorum bu zamanda aşırı düşük bir bütçe ama nparsın :D Önerilerini en kısa zamanda yazın lütfen
Geri