Arama sonuçları: *

1. C

Sıvı soğutucu önerisi Lian Li Lancool 217

63 mm diyor fanla bu ölçü doğru mu ?
  2. C

İşte indirimde bulabilir miyim bilmiyorum bana da o mantıklı geliyor ama fansız hali var uyguna ona da fan takmak falan iyisini aynı fiyata gelir.
  3. C

Hocam memnun musunuz sanırım 398×120×38 mm olarak yazılmış
  4. C

Liquid freezer 3 sığmama durumu olmaz demi hocam anakartım mATX
  5. C

Radyatör büyük sanırım onun sığmama sorunu yaşar mıyım acaba
  6. C

Bidaha gireceğini düşünmüyorum hocam pek ama 1754938571 Estetik önemli değil kasam beyaz iç sistem siyah olcak RGB olursa da iyi olur aslında bütçe maks bin TL artar fazlası saçma geliyor çünkü
  7. C

Bana göre güzel hava katar
  8. C

Estetik önemli değil kasam beyaz iç sistem siyah olcak RGB olursa da iyi olur aslında bütçe maks bin TL artar fazlası saçma geliyor çünkü
  9. C

Desteğiniz için teşekkürler radyatör sığmama ihtimali var mı ramlere dokunma ihtimali falan bildiğim kadarıyla kalın bir radyatör kendisi
  10. C

Kasaya uygun bir sıvı soğutma bakıyorum renk beyaz siyah farketmez kaliteli sorun çıkarmayacak bir şey olmasını istiyorum f/p dahilinde incehesap sitesinde taksit avantajım nedeniyle önceliğim orası kasaya bazıları uymuyor büyük gelir falan dendi sizin yardımlarınıza ihtiyaç duyuyorum.
  11. C

Çözüldü✓ Pc ileriye dönük Kasa önerisi

Hava akışı 217 kadar iyi midir ? Ivır zıvıra gerek yok saf performans istiyorum reis ben benim sistemimi soğutacak bir şey lazım
  12. C

Yüksek ihtimal lian li lancool 217 alcam hocam
  13. C

Videoyu izleyeceğim teşekkür ederim başka önerileri olan arkadaşlar da varsa onları da almak isterim.
  14. C

Birkaç videosuna bakayım test sonuçları için güvenebileceğim bir site varmı ?
  15. C

Peki akvaryum tipi midir bu kasa Akvaryum tipi öneriniz var mı daha güzel duruyorlarda. :)
  16. C

Ryzen 5 7600 Asus prime A620M E-CSM mATX anakart Gainward 5070 12GB Sistemim bu ve ddr5 sistem ilerde yükseltme yapacağım kasam gamepower warcry topglass kasadan hiç memnun değilim. Sıvı soğutma takabileceğim olabildiğince fanlı güzel performans veren bir kasa istiyorum önerilerinize muhtaç...
  17. C

Kasa içi hava akışı hakkında

Teşekkür ederim
  18. C

Bu şekilde iyi mi fanlar sizce
  19. C

Yeni aldığım için pcyi bir süre götürse yeter
  20. C

Teşekkür ederim dark freezer x128 im var CPU için belki onu kullanabilirim, ileride sıvı soğutucu aldığım zaman eksi yönde mı artı yönde mı etki eder bu kasaya belki üstteki camı iptal edip bir şekilde modifikasyon yapabilirim 😂 kasa modeli gamepower Warcry topglass
Geri