Arama sonuçları: *

1. Shapeshifter

NZXT C1200 Gold 1200 Watt Nasıldır

Her şey bembeyaz hocam ya, hepsi ama yani :D Astral beyaz, anakart beyaz, fanlar, kasa ram hepsi beyaz olunca, PSU da beyaz olsun istiyor insan.
  2. Shapeshifter

Ben attığınız modeller ve thor arasında bi karar vereceğim, teşekkür ederim. Şimdi 5080'i de yok etmeyelim : D
  3. Shapeshifter

Tamamdır hocam teşekkür ederim.
  4. Shapeshifter

Hocam 1000 watt bu sistemi besler mi ki?
  5. Shapeshifter

Hocam ben buna bakmıştım, bu bir yerlerini yakıyordu galiba o yüzden hatta siparişi iptal ettirmiştim. Kasa NZXT H6 Flow.
  6. Shapeshifter

Bütçe sorunum yok hocam, yeter ki sağlam olsun, PSU önemli bir şey ne de olsa.
  7. Shapeshifter

Thor için ne dersiniz hocam?
  8. Shapeshifter

T Thor nasıldır hocam?
  9. Shapeshifter

Beyazı var mıdır hocam bunun? Ve kesin iyidir öyle değil mi?
  10. Shapeshifter

Merhabalar, yeni topladığım sisteme sağlam bir PSU arıyorum, tam modüler olursa harika olur, forumdaki araştırmalarıma göre NZXT'nin C1200 Gold PSU'sunu önerdiler, bu psu RTX 5080 ve R9 9950X3D'yi besler mi, herhangi bir sorun çıkar mı? Çıkarsa, daha iyi ne önerebilirsiniz? Teşekkür ederim.
  11. Shapeshifter

Lian Li UNI FAN TL LCD Nasıldır?

Anladım hocam teşekkür ederim, peki SL-Infinity hakkında ne diyebilirsiniz?
  12. Shapeshifter

Model nedir hocam?
  13. Shapeshifter

Hocam Lian Li konusunda, SL Infinity ve TL LCD Wireless arasında kaldım, sizin attıklarında hoş baya bir arada kaldım yani : D Ya Rulman sorununu çözmüşlerse Lian Li de derdim yokta, emin olamıyorum maalesef, yukarıda bir arkadaş yazılımı çözüldü demiş, malzeme de iyi demiş ama rulman geriyor,
  14. Shapeshifter

Hocam şimdi şöyle, sıvı soğutmayı değiştireceğimi pek sanmıyorum, çünkü fanları baya iyi yani o konuda taviz verebilirim ama dediğim gibi fiyat derdim yok, Lian Li konusunda da genelde LCD olmayan fana sorunsuz güzel diyorlar, baya arada kalmış durumdayım. : D
  15. Shapeshifter

Anladım hocam, peki aynalı bir öneriniz var mıdır yoksa attığınız fanları listeme alacağım.
  16. Shapeshifter

Hocam şey konusunda bi bilgisizliğim var, bu Reverse ve reverse olmayan nerelere takılıyor, yani egzoza reverse mi geliyor, yoksa giriş kısmına mı reverse geliyor?
  17. Shapeshifter

Aynalılar çok hoşuma gitti valla, aynalı önerebileceğiniz var mıdır arkadaşlar? 1774784862 Hocam yani LCD olanlar da sorun yok mu şu anda? Rulman sesi/bozulması vb gibi sorunları varmış, onlar yoksa hâlâ değerlendireceğim.
  18. Shapeshifter

Hocam peki merakımdan soruyorum, bu kasamdaki kendi fanları nasıldır NZXT'nin?
  19. Shapeshifter

Hocam hiç eski stille uğraşmak istemiyorum valla ya, dediğim gibi fiyat derdim yok, aynalı olursa güzel olur totalde 6 fan arıyorum, keşke sizin dediğiniz fanlar stokta olsaydı.
  20. Shapeshifter

Evet 2 tane giriyor hocam, arkada da 2 egzos fan yuvası var. 1774784242 Ama şu anlık onu da 1 alabiliriz, sonrasına bakarım ikinciye.
Geri