İşlemci olarak ryzen 7 7800x3d almayı planlıyorum sizce diğer parçaları ne almalıyım ekran kartı ise ikince el 3080 ti düşündüm fikirlerinizi paylaşırsanız çok yardımcı olursunuz
İşlemci olarak ryzen 7 7800x3d almayı planlıyorum sizce diğer parçaları ne almalıyım ekran kartı ise ikince el 3080 ti düşündüm fikirlerinizi paylaşırsanız çok yardımcı olursunuz
Sıfır alabilecek bütçem yok ikinci el daha mantıklı geliyor bana 5000 serisi alsam bile Max 25k bütçem var ekran kartı için onlarda en fazla kaç olur bilmiyorum 5060 almak mantıksız gelio 4070 varken
Ryzen 7 7800xd3 alicam ona göre ekran kartınida yükseltmeyi düşünüyorum sizce rtx 3090 mi yoksa rtx 4070 serisinimi almalıyım ikisi arasında kaldım guc mu yoksa güncel kalmakmi sizce daha iyisi hangisi bı tercih etmeliyim?
Arkadaşlar C3 wireless almayı düşünüyorum ama sizinde onerilirenizi almak isterim benim için önemli olan ses seviyesi FPS oyunlar için mikrofonda iyi olsun yeter
merhaba arkadasşlar yakın zamanda kulaklık almayı düşünüyorum sizden de oneri almak istedim ne alcagımda suanlık bi karar yok ama vorsair void elite almayı düsünüyorum sizce nasıl başka onerebileceginiz wireless kulaklık varmı