Arama sonuçları: *

1. B

MSI A320 M A Pro Anakart Bios girilmiyor

Merhabalar dün Battlefield 6 ya girmek için secure boot aktif olması için uyarı geldi, biostan aktif ettikten sonra bugün biosa girmek istedigim zaman dele bastigimda siyah ekran takılı kaliyor. Normal açıldığında hiçbir seye basmazsam bir sorun olmuyor normal parola kısmına geliyor. Windowstan...
  2. B

Amazontr iademi ne zaman yapar?

Daha önceden yapılır, herhangi bir sorun olursa zaten müşteri hizmetlerine bağlanın cozerler
  3. B

Samsung Odyssey G5 VA Panel Monitör Siyah Ekran Sorunu

Teşekkür ederim musait zamanda bakacagim 1735756094 Bilmiyorum bakmam lazim 1735756227 Olu piksel yoktu,fiyatı uygun geldi ve 4k olduğu için almıştım.Memunum ama siyah videolarda bu şekilde denk geldi
  4. B

Sadece siyah yerlerde oluyor.Monitoru yeni aldım 1 aylik
  5. B

Merhabalar,Samsung odyyses g5 va panel monitörüm video izlerken siyah yerlerde görüntü çok kötü oluyor,ekranda kırılmalar oluyor.Bunu nasil çözebilirim
  6. B

Çözüldü✓ AMD Ryzen 3 2200g ekran kartı önerisi

Merhabalar bende ryzen 3 2200g kullanıyorum 1 hafta önce rx 580 aldım.Battlefield 5 te ultra ayarlarda ortalama 65 FPS, forza horizon 4 de 75 FPS alıyorum.
  7. B

Ryzen 3 2200G Ekran Kartı Onerisi

Teşekkür ederim.Sapphire rx 580 se modelini aldım uygun fiyata geldi forza da ultra ayarda ortalama 75 FPS veriyor
  8. B

RX 580 Furmark Testi

Merhabalar 2.el Sapphire rx 580 8gb special edition ekran kartı aldım.Furmark testleri nasıl
  9. B

Ryzen 3 2200G Ekran Kartı Onerisi

Merhabalar Ryzen 3 2200g işlemci MSI A320M-A Pro anakart 16+16 3600mhz ram 600w PSU 2,5-3K arası bütçem var hangi ekran kartını kullanmak verimli olur şimdiden teşekkürler
Geri