Arama sonuçları: *

1. O

Çözüldü✓ Uygulamaların Özellikler Bölümü Açılmaması ve Hatalar

Tamamdır sorun çözüldü. Microsoft sayfasından yardım alarak çeşitli çözüm denemelerinden sonra en son sistem-kurtarma- "sorunları windows update kullanarak düzelt" kısımdan onarım yüklemesi yaptım. Uzun süreler sonra indirip yükleme yaptı. Bilgisayar yeniden başlatıp ayarlama yaptıktan sonra...
  2. O

Çözüldü✓ Uygulamaların Özellikler Bölümü Açılmaması ve Hatalar

Merhabalar. Birçok sorunla karşılaştım yardımınıza ihtiyacım var. Windows uygulamalarında özellikler kısmı açılmıyor. Birtek bu sorun var sanıyordum ama durum çok karışık bu sorun sebebi ile diğer çözümlerde de engel teşkil ediyor. Mesela cmd de bazı çözüm komutlarını yazmama rağmen ya olumsuz...
  3. O

Metro exodus donma - Kitlenme Sorunu

Merhaba arkadaşlar. Metro exodus oyunu oynarken bölümlerin ortasında donma sorunu yaşadım her tekrar girdiğimde de aynı yerde kalıyorum. Alt ctrl del ile oturum kapatarak çıkabiliyorum başka işlevler olmuyor. Sistem desem yeni sistem işlemci ryzen 5 5600 ekran kartı gfc rtx 3060 ti eagle oc...
  4. O

Am4 soketine sıvı soğutma uyumsuzluğu

Şimdi ben o parçayı çıkardım denedim zaten. Sorun şu, bu pompaya ayak takmam lazım iki tane ayak modeli var ve ikisini de taktım ama anakartın üstündeki deliklere oturmuyor. Biri orta tek delikli iki ayak dört delikli olması lazım ondan olmuyor. Diğeri 2 şer delikli ayak ise (resimde paketin...
  5. O

Am4 soketine sıvı soğutma uyumsuzluğu

Merhaba arkadaşlar. Bir konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var. Yeni sistem parçalar topladım lakin sıvı soğutucu montajında takıldım. Benim anakart Asus tuf gaming b550m-plus wi-fi II, işlemcim ryzen 5 5600. 360 mm soğutucuyu takmaya çalıştığımda anakartın üstünde 2 mandallık var uymuyor...
Geri