Arama sonuçları: *

1. H

Yardım Asus İade Kampanyası

hocam ilk başvuru yaptığımda mail atmışlardı takip kodu ve link olarak oradan girip bakabiliyordum.
  2. H

Mouse ve Mousepad Alınır mı?

bende v6 var hocam memnunum v8 de alınır bence
  3. H

Doğrudur hocam incehesapla boş bir vakitte iletişime geçeyim bakalım ne diyecekler.
  4. H

başvuru durumu onaylandığı halde yatmadı hocam kaç defa mailleştim asusla kaç defa bilgilerimi tekrar istediler ama sonuç olumsuz bende ümidim kestim saldım yanlış anlaşılmasın bununla para için uğraşmadım kandırıldım gibi bir şey oldu yani o yüzden uğraştım daha da uğraşmam :)
  5. H

maalesef hocam konuyu görüp almak isteyenler 2 kez düşünür artık diye umuyorum :)
  6. H

hocam asusa mail attım asus türkiye'ye mail attım sonuç sıfır illaki alan olmuştur tabi ama ben alamadım
  7. H

hocam eylül 2025'te monitör aldım asus hala iade yapacak söyleyeceklerim bu kadar
  8. H

Öneri Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Flow Kasa Alayım Mı?

elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım hocam :)
  9. H

Hayırlı olsun şimdiden hocam ben aldım kullanıyorum fanları kendi stok fan olmasına rağmen soğutma konusun da etki yarattı örnek vermek gerekirse önceki kasamda valoda işlemci 50 derece civarında çalışıyordu şuan 40 derece civarında geziyor Erkan kartım xfx olduğu için ısı konusunda değişiklik...
  10. H

tamamdır hocam duruma göre değerlendireceğim teşekkür ederim
  11. H

hiç bilmiyorum o kasayı hocam bi bakmam lazım 1776381011 bu da güzel hocam da daha çok v2 ye benzer önerebileceğiniz bir kasa var mı
  12. H

hocam v2 yi sipariş vermiştim bi bakayım dediğin gibi ise kullanmadan iade edebilirsem ederim bütçe yine 5500 5800 arası
  13. H

ne alayım hocam önerin var mı
  14. H

Tamamdır hocam yazıcam
  15. H

Deneyimleyip görücez hocam artık sipariş verdim teşekkür ederim
  16. H

eywallah hocam sanırım mini v2 alıcam sonrasın da fanları da değiştirdik mi olur o iş
  17. H

evet hocam atx anakartım var daha önce küçük bir kasada kablola yapmışlığım da var üstesinden gelirim diye düşünüyorum fanlarda dediğiniz gibi ise tabii ki benim için daha iyi olacaktır teşekkür ederim gönül isterdiki vision compact alalım ama maalesef 1776284849 teknik olarak şuan aklıma gelen...
  18. H

sağolasın hocam bilgi verdiğin için şöyle söyleyeyim fansız modeliyle arasında 600 tl fark var fansız alsam şuan fana para vermek istemiyorum o yüzden fanlı alayım diye düşündüm
  19. H

Öneri Bu sahibinden dolandırıcıları iyice yoldan çıktı :D

bu sarmadı ben başka dolandırıcılara bakayım en iyisi asfsdgsdgsdfdf
Geri