Arama sonuçları: *

1. emrel1

500tl civarı mouse pad önerisi

Şuan ki mouse padim kötü. Mouse skatezleri zarar geliyor diye kullanamiyorum. 500tl civarında büyüklüğü fark etmez büyük olsa iyi olur, bu kriterlere uygun önerileriniz var mı link atarsanız mutlu olurum.
  2. emrel1

6bin tl monitör önerisi

5060 ve 9060xt 16gb arası bir şey. Genelde fps oyunları oynıyacağım, inç çok fark etmez. Marka takıntım çok yok.
  3. emrel1

6bin tl monitör önerisi

Yazın sistemi değiştirmeyi düşünüyorum. Suanlik sistemim pek yeterli değil. Zamlardan dolayı monitörü bu aralar almak istiyorum. Oyun ve genel kullanım için bu bütçeye önerileriniz var mıdır? Kulaklık da almam lazım ona 3 bin TL gibi bir bütçe ayırdım. Sizce bu mantıklı mı? Monitör bütçesini...
  4. emrel1

Kötü mouse pad mouseye zarar verir mi

Çok sağ olun
  5. emrel1

Kötü mouse pad mouseye zarar verir mi

Yaklaşık 1 gün sonra yazdığım için kusura bakmayın acaba 1-2 hafta kullansam bir sıkıntı olur mu
  6. emrel1

2000Tl mouse önerisi

Valorant tarzı FPS oyunları oynuyorum. Hem işimi görecek hem de uzun süreler kullanabileceğim bir mouse öneriniz var mıdır? Kablolu kablosuz çok fark etmez. Ben şu an Fantech Helios 2 düşünüyorum. Eğer çok öneriliyorsa bütçemi zorlayıp Pro modelini alabilirim.
  7. emrel1

Kasamda harddisk ve ssd nerede?

Çok teşekkürler bilgisayarcı harddisk sorunlu demişti bizde yeni aldık takmak için arıyorduk bulamadık SSD de heralde dönüştürücü kullanılmış.
  8. emrel1

Kasamda harddisk ve ssd nerede?

Burada SSD ve harddisk nerede? SSD mi yeni değiştirmiştim .
  9. emrel1

Bilgisayar tamamen açılımıyor

Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra bilgisayarı tam olarak açamadım kasadan açıyorum fanlar çalışıyor ama bilgisayar bir yere kadar açılıyor ondan önce harddiskte sorunlarım vardı bazenleri açtığımda ....dosyasında silinmeler oldu kontrol edin gibi uyarılar alıyordum ve şimdide açamıyorum...
  10. emrel1

Çözüldü✓ PC çalışırken ekran kartının kablosunu söktükten sonra açılmaması

Zeki arkadaşım bilgisayarı çalışırken ekran kartının kablosunu söktü böle 5-6lı olan kabloyu ve geri takınca başta ekran kartına güç gelmedi sonrasında ekran kartına güç geldi ama ekran gelmedi bunu nasıl düzelticez öbür fazladan olan kablolardan mı takmak lazım
  11. emrel1

Throne raito reflex alınır mı?

Instagram'da Hepsiburada'nın reklamında çıktı görünüşü falan hoşuma gitti özellikler işlemcisi falan öyle şeylerden tam anlamıyorum bu mouse sizce alınır mı? Fiyatı da uygun uzun süreli kullanılabilir mi?
  12. emrel1

Furylevel z1 Alınır mı?

Uzun süredir mouse bakıyorum. En sonda kafama en çok furylevel z1 yattı. Minecraft Valorant gibi oyunlar oynuyorum. Trendyoldada 1470tl gibi bir fiyata düştü. Sizce alınabilir mi? bu fiyata daha iyi mouseler var mıdır? Öneriniz varsa trendyoldan olursa daha çok sevinirim ve böyle mouselerde...
  13. emrel1

Pusat One Shot Pro Wireless Mouse Alınır mı

Pusat one shot pro almayı düşünüyordum fakat yorumlarda 1 ay geçti tekerleği bozuldu gibi şeyler söyleyenler gördüm. Bu mouse alınır mı ya da bu mouse ayarında 1000tl bütçe ile mouse önerebilir misiniz? Bütçeyi biraz daha aşabilirim.
  14. emrel1

1000TL Bütçe Mouse Öneri

Başka önerebileceğiniz mouse var mıdır? Kendimde onların arasında bir karşılaştırma yaparım
  15. emrel1

1000TL Bütçe Mouse Öneri

1400 Olabilir
  16. emrel1

1000TL Bütçe Mouse Öneri

Şuan rampagenin bir mousesini kullanıyorum. Çok uzun zaman önce tekerleği bozuldu şuan mouseyi değiştrimek istiyorum. Bütçem 1000tl biraz daha çıkabilirim, aklımda ne kadar mouse varsa hep bir sıkıntısı. Çıktı yorumlara bakarak Pusat one shot pro düşünmüştüm ama vazgeçicem galiba onunda orta...
  17. emrel1

Mobil Oyunları PC de Hangi Platformda Oynayabilirim

Brawl Stars oynayacağım
  18. emrel1

İşlemciden alınan çekirdekle alakalı da yani bilemedim
  19. emrel1

Bluestacks ve LD player yükledim ikiside sanallaştırma gibi bir şey istiyor bunu açmak istemiyorum bunlar dışı hangi uygulamada pc de mobil oyunları oynayabillirim?
Geri