Arama sonuçları: *

1. A

Modem Pingi Etkiler Mi ?

Sivas'ta oturuyorum. Turknet internet sağlayıcısını kullanıyorum Modemim Asus DSL-N14U son zamanlarda pingim 30 dan 150-200 olmaya başladı modeme 5-8 kişi bağlanıyor. kablolu bağlantı yapıyorum. modemde sorun olduğunu düşünüyorum. Modem pingi etkiler mi ? Bu da cmd ping testi sonuçları
  2. A

A101 e gelecek olan elektirikli motorsiklet

A101 e 8900 tl ye geliyor
  3. A

A101 e gelecek olan elektirikli motorsiklet

A101 kr 25 em3 elektirikli motorsiklet geliyor okula gidip gelmek için uygun mudur ? Kr25 em3-l arasındaki fark nedir ?
  4. A

Da sistem 2 islemci sicakligi

Icimi ferahlattiniz hocam teşekkürler
  5. A

Test sonucları bu şekilde 1595001780 Attım hocam
  6. A

Hocam test sonuclarini atsam anlar misin
  7. A

Da sistemi ryzen 5 3600 ve cooler master ma410p hava soğutucusu ile aldım işlemci boştayken 52 derece %100 yük altındayken 88 derecelere kadar çıkıyor bu değerler normal mi ?
  8. A

Cooler Master Ma410p Sıcaklık Değerleri

Merhabalar ryzen 5 3600 kullanıyorum fan olarakta cooler master ma410p hava soğutucusu var. Islemci %100 kullanımda 86 derecelerde geziyor bu değerler normal mi norma değilse sıkıntı nedir ?
  9. A

Da sistem 2 Fan hiz ayarlama

Da sistem 2 yi corsair spec delta ve yanina cooler master ma410p hava soğutucu aldım fakat fanları en son hızda döndükleri için çok ses çıkartıyorlar. Fanların hızlarını nasıl ayarlayabilirim.
  10. A

Yardım Hava soğutucu montaji

Arkadaşlar hava sogutucu aldım arkaya aparat takmam lazım ama anakartın arkasında bir parça var o parçayı çıkarıp mi takmam lazım yoksa üstüne mi takmam lazım yardım edin
  11. A

Da Sistem 2 Elime Ulaştı Merak Edilenler Sorulabilir ?

Evet ama ben ramleri 3200mhz olarak ayarladım 1592950693 Kargoya verildikten 1 gün sonra geldi
  12. A

Merak etmeyin testlerden sonra bütün değerleri yazacağım
  13. A

Sivasta yaşıyorum ilk çıktığı gün saat 19.42 de aldım 22 haziranda kargoya verildi 1 gün içerinde elime ulaştı.
  14. A

Da Sistem 2 Elime Ulaştı Merak Edilenler Sorulabilir ? 1-2 Güne youtubeye videosunu paylaşacağım.
  15. A

Inca IUWA-150TX Ağa Bağlanma

Inca IUWA-150TX Ürününü Satın aldım driver kurmadan wifi ye girdiğimde benim modemim gözükmüyor driver yüklediğimde ise modem gözüküyor ama bu ağa bağlanılamıyor hatası alıyorum yardım edebilir misiniz ?
  16. A

Yardım Bu Klavye Alınır Mı ?

önerebildiğin 70 tl altı oyunda oynamak için set var mı ?
  17. A

Yardım Bu Klavye Alınır Mı ?

Everest Un-796 Siyah Usb Multi - Media Klavye + Mouse Set alınır mı ?
  18. A

Öneri Klavye mouse Set

Arkadaşlar 60 tl ye oyun oynayabileceğim kablolu kablosuz fark etmez klavye mouse seti önerir misiniz ?
  19. A

Yardım Kule Tipi Soğutucu Kablolama

kimsede cevap vermiyor
Top Bottom