Arama sonuçları: *

1. O

MSI G274QPX 27″ 1ms (GTG) 240Hz G-Sync Rapid IPS WQHD Monitör 11.699TL!

asusu bilmiyorum nasıl kıyaslamam doğru olmaz ama bence yinede bunu al 240hz 2k satarken daha kolay satarsın
  2. O

2k da 240hz alabildiğim oyun nadir 6900xt kartım var 13600kf işlemci bence eğer ki the finals cs valo gibi oyunlar oynamıyorsanız en iyi görüntüye gidin. Ama 4kya çıkmıyorsanız bu monitörün görüntüsü de fena değil
  3. O

Aldım kullanıyorum arkadaşlar sorusu olan yazabilir - tarafları gördüğüm uygulaması yok. Diğer ips monitörümün görüş açısı biraz daha iyi onun dışında zımba gibi şimdilik
  4. O

🔥İndirim Sütlü Kare Çikolata 6 Adet 13,50₺🔥

Şimdi şöyle bu yanlışlar her yerde oluyor çünkü girenler insan sizin benim gibi kişiler, 6 tane 60gr çikolatının da 13 liraya olmayacağını hepimiz biliyoruz alan arkadaşlar yanlış girildiğinin farkında olup bu yanlıştan kendilerine çıkar sağlamaya çalışmakta 13 liraya gerçekten 6 tane...
  5. O

🔥İndirim Sütlü Kare Çikolata 6 Adet 13,50₺🔥

Arkadaşlar ürünü iade etmeyip parasını aldıysanız dolandırıcılık yapıyorsunuz ve ileride bu şirketler bu politikalarından sizin gibi insanlar yüzünden vaz geçiyor. Birazcık milletinize onutunuza saygınız olsun böyle hata görünce bildirin satıcıya yada geri verin.
  6. O

Monitörde sürekli yazı tonu ve parlaklık değişiyor.

Merhaba arkadaşlar, Monitörüm 240 hz modunda 1 saniyede bir monitörün gama değeri düşüp artıyor gibi oluyor. Hz değerini azalttıkça orantılı olarak süre artıyor, örneğin 60 hz 4 saniyede bir oluyor. Kullandığım kablo dp 1.2 , hdmi ile değiştirdim yine aynı, laptopumu taktım yine aynı. Monitörün...
Geri