Arama sonuçları: *

1. OPatriqk

🔥İndirim Lenovo Legion R27QE 180HZ 0.5MS Monitör 6.999 tl

Hocam daha dün elime ulaştı ve ne bir ölü piksel nede bir sorun var temiz tabi ki şans işi :)
  2. OPatriqk

Öneri Oyunların Düzeni Sizce Olmuş Mu?

Yenisi daha güzel olmuş hocam.
  3. OPatriqk

Yardım Laptop'a bağladığım 180 hz monitor max 144 hz gösteriyor?

Hocam baktım sitede 180 hz yi Displayport ile destekliyormuş.
  4. OPatriqk

Bu sistemi alacağım sizce nasıl?

MSI Geforce Rtx 4070 super gaming x slim hocam
  5. OPatriqk

Yardım Laptop'a bağladığım 180 hz monitor max 144 hz gösteriyor?

Merhaba arkadaşlar yeni bir monitör aldım elime ulaştı hz ayarlarını yaparken max 144 hz ye alabildiğimi gördüm fakat monitör 180 hz neden oluyor olabilir HDMİ da denedim displayportta 180 destekliyor olabilir mi?
  6. OPatriqk

Teşekkürler hocam sıvı soğutucuyu çok düşünmedim ama ileride yüksek ihtimalle takarım tabii ki zevkler farklılık gösterebilir :)
  7. OPatriqk

Hocam ileride değiştirmek için falan diye seçtim. Ram i bir kaç haftaya 32 yapıcağım 1736789638 Hocam benim hoşuma gitti açıkcası ve çok önerdiler ondan
  8. OPatriqk

Merhaba bi sistem alacağım sizce parçalar nasıl? Sistem Not: Bazı parçaları değiştirdim İşlemci: Ryzen 7 9700X Anakart: B650 Gaming Plus Wi-Fi SSD: Kingston 1TB NV3 M.2 NVMe Kasa: MSI MPG Velox 100P Airflow Soğutucu olarak da bunu alacağım sizce nasıl?
  9. OPatriqk

Yardım Bu kasaya 360mm sıvı soğutucu takabilir miyim?

Teşekkürler hocam kafama takılmıştı anakartıma takılır mı diye fakat deepcoollu sistemi seçersem ramler 5200mhz cl 40 oluyor sizce sorun çıkarır mı?
  10. OPatriqk

Hocam baktımda benim anakartım bu kasa ile uyumlu değil anakartım B650 Gaming Plus Wifi atx fakat kasa ATX desteklemiyor ve birde bu anakartta soğutucular var hava soğutma rahatlıkla sığar değil mi? Veya bu kasalardan hangisini alayım Msi Mag Force 120A Deepcool Matrexx 50 mesh 4FS 700w 80+ plus?
  11. OPatriqk

Gecikme değerleri sorun çıkarmaz heralde
  12. OPatriqk

Peki hocam sıvı soğutucudan 2k para kalıyor Ramlerden önerdiğiniz bir şey var mı bu sistemde? Bütcem 64k ramleride hazır yükseltiyim ve sonradan yukarıya 2 adet daha fan ekleyeyimmi?
  13. OPatriqk

Çok teşekkürler hocam işlemciyi söylemeseydiniz hiç fark etmemiştim soğutucu konusundada üslubunuz sayesinde ikna oldum ve kafama daha çok yattı :)
  14. OPatriqk

Hocam yanlış anlamayın sadece soruyorum o yüzden böyle dedim kesinlikle sizin deneyiminiz çok fazla ama soruyorum sadece :) 1736689158 Hocam aklıma dediğiniz soğutucu yattı ve onu alacağım. Attığım sistemdeki kasa sizce iyi mi?
  15. OPatriqk

Hocam sitesinden baktım sitede 360mm destekliyor diyor kafam karıştı dediğiniz soğutucu baya kafama yattı fakat böyle bir durum varsa sıvı soğutucu secebilirim çünkü sistemi çanakkale gibi aşırı sıcak yerlere götürüceğim Link
  16. OPatriqk

Peki hocam bu sistemdeki power yeterli olur mu 650w ve birde burda soğutucu seçmez isem stock soğutucu takıcaklar bunu cıkarıp takmam gerekicek değil mi?
  17. OPatriqk

Peki biraz saçma gelebilir kulağa bana hep düşücekmiş gibi bir hissiyat veriyor
  18. OPatriqk

Hocam yazları çok sıcak olduğundan dolayı tercih etmek istiyorum.
  19. OPatriqk

Peki bu sistemde ki kasa destekliyor mu sıvı soğutucuyu İşlemci sizin dediğiniz anakart yine aynı ekran kartıda aynı soğutucuda kasa olarak Asus A21 Plus Link
  20. OPatriqk

İşlemci anakart ekran kartı değişecek İşlemci: Ryzen 7 7700x Anakart: B650 Gaming plus wifi Ekran Kartı: Msi Rtx 4070 super gaming x slim Sıvı Soğutucu: Msi Mag Coreliquid 360mm M360 Link
Geri