Arama sonuçları: *

1. G

Yardım i5-2450M turbo frekansına çıkmmıyor

youtubeda video izlerken veya müzik dinlerken turbo moduna geçiyor
  2. G

hocam kusura bakma güncelleme yapmayı unutmuşum uykusuzluktan kafa gitti iyice ben throttle stop üzerinden test yaptım yine bi 10 15 dakka önce turbo frekansına çıktı 2900 lere kadar geldi aynı şekilde oyunda da test ettim onda da 2900 e kadar çıktı sorun kendi kendine çözüldü hiç bişey yapmadım...
  3. G

oralarıda görmüyor hocam 1683177974 ben zaten onada razıyım 1683178074 benchmark testi yaptım throttlestop ile ama yine aynı
  4. G

oyun oynarken göremedim cs go da test ettim görmedi zulada aynı şekilde denedim sonra peste denedim turbo hızına çıkmıyor bir türlü bu arada anakartım pegatron a15 eski bir anakart 1683176572 hocam aida64 ten biosuma baktım uefi boot desteklenmiyor yazıyor bununla bir ilgisi olabilir mi
  5. G

Casper laptop alınır mı?

bütçen nedir hocam onu söylersen ona göre güzel bişey önerebilirim
  6. G

Casper laptop alınır mı?

ben olsam casper alırdım asus daha iyi bir marka fakat senin attığın casper sistem açısından asustan kat kat daha iyi ben casper tavsiye ederim
  7. G

arkadaşlar merhaba herkese günaydın ben yeni bir işlemci aldım termal macunu dahil her şeyi yeni fakat işlemcim en fazla 2494 mghz e çıkıyor turbo frekansı çalışmıyor bunu düzeltmenin bir yolu var mı yardımcı olur musunuz lütfen dün akşam 6 dan beri uğraşıyorum bir türlü çözemedim biosta falanda...
Top Bottom