Arama sonuçları: *

1. S

Öneri RAZER DEATHADDER V2 Alınır mı? 🤔

Sipariş verdim herkese çok teşekkürler.
  2. S

1683151342 Teşekkür ederim. Klavye olarak ne aldınız klavye almayı da düşünüyorum 😂
  3. S

Hocam ne kadara almıştınız acaba ?
  4. S

Arkadaşlar RAZER DEATHADDER V2 almayı düşünüyorum. Şuanda Logitech g203 kullanıyorum ve küçük geliyor. El uzunluğu 20 cm genişliği 10 cm. Sizce bu fareyi alsam elime oturur mu?
  5. S

Öneri Asus Strixflare 2 alınır mı

Konu başlığında dediğim gibi bu klavyeyi düşünüyorum. Bu klavyeyi almalı mıyım yoksa bu özelliklere sahip güzel bir klavye öneriniz var mı?
  6. S

Öneri Asus Ra05 K3 vs Asus strix flare 2

Arkadaşlar Asus k3 le strix flare 2 arasında kaldım.K3 ün ses tekerleği yok ancak ses olarak aşırı hoşuma gitti. Hangisini alayım ya da klavye önerisi var mı?
  7. S

Yardım hangi klavyeyi almalıyım

Mecha-membran kullanıyor razerler ve gayet hoş ve başarılı ancak fiyat aralığına uyacağını sanmıyorum.
  8. S

Yardım hangi klavyeyi almalıyım

Senin beklentilerine bağlı bir durum kardo. Mekanik mı istiyorsun membran mı? Mekanik istiyorsan firestorm ve AOC yi kıyaslaman gerekiyor.Üstünkörü bir incelemeyle AOC avantajı bilek destekli olması firestorm avantajı yüksek RGB kalitesi ve ses açıp kapama kısa yolları
  9. S

1000tl klavye önerisi

Kardo benim tercihim mekanik klavyede ses tekerleği veya ses açma kapama tuşu,numpad,RGB ve bilek desteği olmalı Switch olarak red switch öneririm blue çok sesli green de aynı şekilde ama zevk meselesi tabi switch markaları olarak ise cherry Mx-gateron-kaihl-outemu bulunur en iyiden en kötüye...
  10. S

Öneri 1500 TL'ye Mekanik Klavye Önerisi

Asus tuf gaming ra05 k3 var 1629 tl
  11. S

Yardım 1700 TL'ye Mekanik klavye önerisi Aga Bir El Atın

Arkadaşlar uzun zamandır mekanik klavye arıyorum Aradigim özellikler şunlar: Red switch, bilek desteği,numpad,RGB,ses tekerleği veya tuşu Bütçe 1700 TL biraz daha üstüne çıkabilirim şimdiden teşekkürler(Asus tuf gaming ra05 k3 düşünüyorum ama ses tekerleği yok maalesef güzel önerilerinizi...
Geri