Arama sonuçları: *

1. UYGUN FİYATA Hazır Sistem | Oyun + Günlük Kullanım
    Closed

Satılık UYGUN FİYATA Hazır Sistem | Oyun + Günlük Kullanım

Bütün parçalar kutuludur. hepsi sağlam ve çalışır durumdadır. / EKRAN KARTI: Intel Arc A750 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı 1yıl garantisi devam etmektedir. faturalıdır. / İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 3600X/ANAKART:Gigabyte A520M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX / Gametech Prime V2 Tuş Kontrollü Rgb Fan Gaming...
    14,000.00 TRY
  2. C

Üniversite için laptop

30-35k diyelim o zaman
  3. C

Üniversite için laptop

Arkadaşlar seneye üniversiteye gideceğim ve oyun alanında bir şeyler düşünüyorum, o yüzden 3d tasarım, renderlama ve yazılım yazacağım bir laptop bilgisayar alacağım. Öneride bulunursanız sevinirim 3-4 kriterim var. yardımcı olursanız güzel olur teşekkürler. bütce 17-22k traktör gibi gürültülü...
  4. C

JBL Tune 230nc vs JBL Tune Flex

Bana da aynı durum oldu 230 verdım flex oneriyorlar sizce almalı mıyım?
  5. C

Dvı ile görüntü alamıyorum

benim monitorde hem vga hem dvı giriş var ben ekran kartına dvı girişi taktığımda görüntü alamıyorum. Vga kablo taktığım zaman görüntü alıyorum ama ekran kalitesi düşüyor çözünürlük azalıyor vb. Ekran bozuluyor işte yani dvı giriş kullanmam gerekiyor benim. Dvı ile görüntü almak içinse monitore...
  6. C

sizce gameforce cold 4 alınır mı?

F/p kasa topluyorum kasa+psu için bütçem 2 k sizce gameforce cold 4 alınır mı? Ve kasayı ayrı psuyu ayrı alırsam sıkıntı yaşar mıyım psu da önerir misiniz...
  7. C

Kasa/güç kutusu önerisi var mı bütçem toplam 2k (sistem açıklamada)

Tamamdır kanka çok teşekkür ederim kasayı düşünücem bi psu başka ne önerirsin (bikaç seneye tükenmesin) bide kaç w olması lazım en az
  8. C

Çok sağol kanka açıklamaya yazmayı unutmuşum kasanın ışıklarını açıp kapatabildiğim bi modelde yazabilir misin bide power boost c4 falan diyolar ama emin misin alayım mı
  9. C

F/p kasa topluyorum sistem bu: Corsair 8x2 ddr4 3200 mhz ram Amd Rx 580 4gb ekran kartı AMD Ryzen 5 3600X işlemci Gigabyte a520m anakart (Kasanın ışıklarını kapatıp açabileyim mümkünse ) 2k civarı bütçem var ne önerirsiniz
Geri