Çıkan her oyunda çökme yaşayacak mıyız şüphesiyle oynamadığın için konuşmak kolay. B6 çıktı kartı güncellemek zorunda kaldık, moc çıktı yazılım güncellemeden oynamayamadık. Fps geçtik zaten görüntü alamadık ne fps bahsediyorsun.
Evet ben yalnız bırakıyorum, onun için saydım bunları. Umrumda olmasa direkt daha sert vururdum cümlelerimle oturup ne yediğini onca düşünürdün. Laf cambazlığı yapacağın son kişiye laf cambazlığı yapıyorsun.
Tanrı konuşmaktan aciz, birde bizim ağzımızı mühürleyecek. Filistin'de, Yemen'de, Doğu Türkistan'da hatta ve hatta kerbela da peygamber torunu katledilecek susacak tanrı. Al kardeşim senin olsun. Teorin ile sana başarılar dilerim.
Soğuman için sebep verdi zaten dolu böyle teorisyenler hele git fatihe gör neler neler anlatıyorlar. Azrail, cebrail, 15 temmuz, siyaset, politika entrikalar neler neler :ROFLMAO:
onu yapacaklarını zannetmiyorum zaten elden çıkarmaya çalıştıkları parçalar var, intel işlemci olarak türkiye'de kaybetti artık raflar amd'nin bak intel işlemci stoğunu bile eritmeye gidiyorlar firmalar. Anakart, ram, sıvı soğutucu diye koydukları küçük fan hepsi elden çıkarma ürünler. İşlemci...
Sabah stok vardı ama ekran kartını taksit mantığında alınabilirliği vardı. İşlemci, anakartı vs diğer bileşenleri satarım dersen alınırdı çünkü parçalar 20bin kazandırır rahat. İşlemci 10bin desen diğerlerine girmeye bile gerek yok fiyatta. Neyse alınırmış bu sistem 5080 sistemine göre çok daha...