Arama sonuçları: *

1. D

🔥İndirim IPhone 16e 39.983 TL Havale ile Ödemeye Özel

Migros extra aynı fiyat hatta 500 tl indirim çeki var.
  2. D

DLSS 4.5 ÇIKTI DRİVER YAYINLANDI

Alakası yok 9070xt yazılımsal sorunlara giriyor sorun yazılımsal ise hepsi kalır.
  3. D

Çıkan her oyunda çökme yaşayacak mıyız şüphesiyle oynamadığın için konuşmak kolay. B6 çıktı kartı güncellemek zorunda kaldık, moc çıktı yazılım güncellemeden oynamayamadık. Fps geçtik zaten görüntü alamadık ne fps bahsediyorsun.
  4. D

Yardım Zara beden sorunu hk.

XL al ve gör tam tersi l beden zannetmiyorum tak olur gibi 110 kilo için söylüyorum.
  5. D

dar mı giymeyi seviyorsun bilmiyorum.
  6. D

Boyuna göre kalıp regular olduğu için xxl derim ben, otomatik robota bakarsan sana XL önerir bilgin olsun.
  7. D

Sistemime işlemci önerisi

Gözünden 10bini çıkardığın için diyorum. Neyse o iş sende güzel kardeşim.
  8. D

Modeli at bakalım kilo durum ne? boyun kaç? kilon kaç onları da yaz.
  9. D

Euler TANRI formülü Kuran Mucizeleri 5

Evet ben yalnız bırakıyorum, onun için saydım bunları. Umrumda olmasa direkt daha sert vururdum cümlelerimle oturup ne yediğini onca düşünürdün. Laf cambazlığı yapacağın son kişiye laf cambazlığı yapıyorsun.
  10. D

Amd boyuna izlesin bunları.
  11. D

Tebliğci sensin burada, ben değilim. Muslim brothers kardeşlerini yalnız mı bırakıyor yoksa? :ROFLMAO:
  12. D

Kilitsiz ayar yapabilme şansın var f lerde yok.
  13. D

Tanrı konuşmaktan aciz, birde bizim ağzımızı mühürleyecek. Filistin'de, Yemen'de, Doğu Türkistan'da hatta ve hatta kerbela da peygamber torunu katledilecek susacak tanrı. Al kardeşim senin olsun. Teorin ile sana başarılar dilerim.
  14. D

Soğuman için sebep verdi zaten dolu böyle teorisyenler hele git fatihe gör neler neler anlatıyorlar. Azrail, cebrail, 15 temmuz, siyaset, politika entrikalar neler neler :ROFLMAO:
  15. D

Tanrı çıksın kürsiye haygırsın o zaman şöyle böyle diye. Hodri meydan. Ankara mecliste kürsi hazırlayalım ona. Bırak bu işleri.
  16. D

❌İndirim Bitti! 135.338 TL INTEL U5 245KF - RTX 5090 Oem paket (yılın ilk en iyi sistemi)

onu yapacaklarını zannetmiyorum zaten elden çıkarmaya çalıştıkları parçalar var, intel işlemci olarak türkiye'de kaybetti artık raflar amd'nin bak intel işlemci stoğunu bile eritmeye gidiyorlar firmalar. Anakart, ram, sıvı soğutucu diye koydukları küçük fan hepsi elden çıkarma ürünler. İşlemci...
  17. D

Bahsettiğin matematik dehası tanrı neden amerika kıtasına asyaya gitmemiş?
  18. D

Öneri Pazarama'dan Elektronik Alisveris Yapmayin!

Ben kullanmıyorum işbankası olan hiç bir kurum ile işim yok.
  19. D

10bin verebiliyorsan 14700K al temizinden. 3050 zamanla elden çıkarmaya bak.
  20. D

❌İndirim Bitti! 135.338 TL INTEL U5 245KF - RTX 5090 Oem paket (yılın ilk en iyi sistemi)

Sabah stok vardı ama ekran kartını taksit mantığında alınabilirliği vardı. İşlemci, anakartı vs diğer bileşenleri satarım dersen alınırdı çünkü parçalar 20bin kazandırır rahat. İşlemci 10bin desen diğerlerine girmeye bile gerek yok fiyatta. Neyse alınırmış bu sistem 5080 sistemine göre çok daha...
Geri